Cornel Dinu, atac frontal spre "transferul" de top al Universității Craiova

Marian Copilu Superliga Marian Copilu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 20:28
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 20:45

Universitatea Craiova l-a numit pe Marian Copilu în funcția de director executiv.

Fostul președinte de la CFR Cluj a decis să se alăture proiectului lui Mihai Rotaru și a devenit noul director executiv al Universitatea Craiova. Oltenii speră ca numirea lui Copilu să fie decisivă în aducerea titlului în Bănie, ]n sezonul viitor. 

Copilu deja a făcut o mutare importantă, l-a numit pe Corneliu Papură antrenor la echipa a doua a oltenilor. 

Cornel Dinu, avertisment pentru Mihai Rotaru

Deși CFR Cluj a avut rezultate remarcabile în mandatul său, printre care patru titluri de campioană, Marian Copilu nu este apreciat de toată lumea. Cornel Dinu îi avertizează pe cei de la Universitatea Craiova să aibe grijă la el, deoarece la CFR Cluj și-a făcut de cap și a lăsat echipa cu datorii.

Copilu nu a plecat cam în regulă de la CFR Cluj! Eu sper să nu fie lăsat la Craiova să facă ceea ce a făcut la CFR Cluj. Dacă stai și analizezi ce a lăsat în urmă, e foarte bine ca Rotaru să nu îl lase să facă același lucru.

Ce a găsit Cristi Balaj, l-a speriat pur și simplu. Sunt niște contracte neconforme cu valoarea individuală a unor jucători. Au fost cheltuieli exorbitante, de 400.000 de euro pe an la jucători care prind patru meciuri, sau de 60.000 de euro pe lună la un portar, iar asta este un mare semn de întrebare asupra corectitudinii contractelor.

Dan Petrescu a găsit un lot de vreo 35 de jucători, iar 7-8 erau în categoria asta. În realitate, CFR Cluj are mari probleme financiare. Campionatele alea… offf… nu vreau să discut.

Ele vin și cu niște fonduri și genți miraculoase, în special finanțate de afară, pe vremea lui Paszkany. Banii înăuntru nu prea erau”, a spus Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!