Coregrafia UNICA pregatita de fanii Stelei pentru primul meci nebun din 2014! In ce se va transforma Ghencea

Ia foc Ghencea la marele derby. Noul sef al ligii, Gino, nu interzice tortele la Steaua - Dinamo. Dar e nevoie si de acordul jandarmeriei.

Fanii Stelei pregatesc un spectacol unic la batalia cu marea rivala! Fanii Stelei au facut o cerere la Liga, pentru o coregrafie ca pe vremuri, cand tortele nu era interzise.

Suporterii vor sa aprinda Ghencea la marele derby cu Dinamo. Au facut si o promisiune: nu vor arunca nicio torta pe teren. Tot spectacolul va avea loc in tribune!

"Nu va ascund ca se vrea la meciul cu Steaua - Dinamo sa se faca un spectacol cu artificii sau cu torte! Am cerut toate aprobarile de la toate organele indreptatite",
a declarat Gino Iorgulescu. 

"Va fi un spectacol atat pe teren, cat si in tribune!", a declarat Laurentiu Reghecampf.

E o premiera! Nicio galerie n-a mai cerut sa intre cu torte la un meci. In Romania, pnetru folosirea tortelor, echipele se trezesc cu portile inchise pentru mai multe meciuri!

"Depinde foarte mult de ce anume mai concret spectacol urmeaza sa faca... cu ce fel de artificii!", a declarat Georgian Enache.

Dinamovistii au aprins ultima oara Ghencea. In 2011, la ultima victorie din marele derby! Atunci, Torje si Moti au fost acuzati ca au introdus tortele in stadion, in fulare si mingi.

Citeste si:SteauaDinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO

Coduri galbene şi portocalii de caniculă şi furtuni până duminică, în mare parte din țară. Prognoză specială pentru București
BRAT
Modifică setările cookies