Contul de Facebook al lui Cioinac a fost SPART inainte de Steaua - Dinamo! Cum a ajuns sa semneze cu Dinamo

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Februarie 2014, 19:57

	Contul de Facebook al lui Cioinac a fost SPART inainte de Steaua - Dinamo! Cum a ajuns sa semneze cu Dinamo

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Presedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, spune ca Cioinac a ajuns in Stefan cel Mare la propunerea scouterilor clubului si crede ca mijlocasul trebuie sustinut in continuare. Chiar daca a gresit cu Viitorul, Cioinac va mai avea sanse la Dinamo. Anghelache a lamurit si problema contului de Facebook al jucatorului: a fost spart de stelisti inainte de derby.

"Scouterii l-au vazut, l-au propus, antrenorul si-a dat acordul, iar eu am avut ultima discutie. Este o incercare pana in vara. L-am adus imprumut in conditii confidentiale. L-am vazut jucand in partidele amicale, sa stiti ca nu a avut cea mai proasta prestatie din lotul care e acum la Dinamo. Ma abtin sa fac alte comentarii, nu ma ocup eu de tactica.

L-am intrebat daca vrea sa joace la Dinamo in momentul in care l-am adus, mi-a spus ca da si a recunoscut ca a tinut cu Universitatea Craiova cand era mai tanar. Lucrul asta e absolut normal, e oltean, cu cine trebuia sa tina?", a spus Anghelache al Sport.ro.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies