NEWS ALERT Azerii anunță când va fi dat afară Laurențiu Reghecampf, deși a câștigat ultimul meci! Ce contract îl așteaptă la Universitatea Craiova

Laurentiu Reghecampf Azerbaidjan Mihai Rotaru Neftchi Baku Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2022, 14:30
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2022, 14:40

Patronul Mihai Rotaru este dispus la o ofertă fabuloasă, conform presei din Azerbaidjan.

UPDATE JOI 15 DECEMBRIE Sportinfo din Azerbaidjan a dezvăluit joi dimineață ultimele detalii despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Netfchi Baku la Universitatea Craiova.

”Soarta lui va fi hotărâtă în următoarele zile și ea depinde de deznodământul returului din sferturile Cupei cu Zira (n.r. - 0-1 în tur).

Dacă Neftchi nu se califică în semifinale, antrenorul român va pleca. Decizia va fi luată astfel pe 20 decembrie (n.r. - data la care se va disputa meciul din Cupă), au scris azerii, care subliniază dorința lui Reghecampf de a pleca din Azerbaidjan.

Până atunci, Neftchi Baku, locul 3 în campionat, acum la 12 puncte distanță de liderul Qarabag, a avut meci în deplasare cu Turan Tovuz, azi, de la ora 12:30, în etapa a 17-a din prima ligă azeră: echipa lui Reghecampf s-a impus cu 1-0, dintr-un penalty fructificat de căpitanul lui Neftchi și al naționalei Azerbaidjanului, Emin Mahmudov.

Știrea inițială

Sportinfo, publicație din Azerbaidjan, scrie astăzi că Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Neftchi Baku, este aproape de o despărțire de clubul azer după ce a primit o ofertă fabuloasă de la Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

”Antrenorul este aproape să semneze cu Universitatea Craiova. Dacă pleacă de la Netfchi luna viitoare, el va ajunge la clubul din România.

Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni la sfârșitul lui decembrie

Pentru un contract pe 1+1 sezoane, el va avea un salariu de 40.000 de euro și va primi cadou și un Bugatti.

Patronul Universității Craiova, care știe de colecția de mașini a lui Reghe, speră că întâlnirea pe care cei doi o vor avea la sfârșitul lui decembrie va satisface ambele părți”, a explicat Sportinfo din Azerbaidjan.

Neftchi Baku, pe 3 în Azerbaidjan, Universitatea Craiova, pe 4 în România

Neftchi Baku, formația antrenată de român, se află pe locul 3 în campionat, însă diferența față de liderul Qarabag este una foarte mare, de 15 puncte.

Universitatea Craiova, rămasă fără antrenor după plecarea lui Mirel Rădoi și condusă temporar de Dragoș Bon, se află pe 4 în Superligă, la egalitate cu FCSB și la 9 puncte distanță de liderul Farul Constanța.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!