Reacția lui Laurențiu Reghecampf despre posibila plecare de la Neftci Baku

Laurentiu Reghecampf Nefchi Baku Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Decembrie 2022, 20:11
Data actualizarii: Duminica 11 Decembrie 2022, 21:54

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a ajuns la Neftci Baku în vara lui 2022, având un sezon complicat până acum în Azerbaidjan. 

Formația antrenată de român se află pe locul trei în campionat, însă diferența față de liderul Qarabag este una foarte mare, de 12 puncte. 

În ultimele săptămâni, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare, s-a speculat destul de mult în presa din Azerbaidjan despre posibila plecare a lui Laurențiu Reghecampf de la echipă, însp tehnicianul a ținut să pună capăt speculațiilor. 

"Am mai fost întrebat despre asta (n.r.- despre plecare). Nu pot interzice presei să scrie știri despre mine. Poate să scrie ce vrea, este dreptul ei. Sunt la Nefchi acum.

A fost o nouă întâlnire cu cei din club în care am vorbit despre consolidarea echipei. Nu există nicio problemă din partea mea. Nu mă gândesc să-mi schimb echipa", a spus Reghecampf, citat de sportinfo.az.

Adrian Mititelu, cuvinte de laudă pentru Laurențiu Reghecampf: "Dacă rămânea, CSU se bătea la campionat!"

Într-un interviu acordat recent, finanțatorul de la FCU a dezvăluit că nu înțelege de ce FCSB nu îl alege ca antrenor pe Laurențiu Reghecampf, mai ales în contextul în care antrenorul chiar și-ar dori acest lucru. 

"Reghe e amicul meu, am vorbit cu el când am fost în Dubai. Dar nu cred că pleacă de acolo. Pe Reghe l-aș pune chiar mâine. Îmi place de el. 

Eu l-am angajat prima dată în 2010, după ce a plecat Neagoe. Au venit suporterii și au protestat că angajăm un stelist. Ulterior, a venit înapoi. Dar atunci am făcut pentru că începuse Anamaria să se bage la jucători, să-i pună să semneze contractele. Nu de tâmpit am făcut scandal atunci.

Îmi place de el. Părerea mea e că e cel mai bun antrenor, alături de Dan Petrescu. Eu nu înțeleg de ce nu-l pune FCSB antrenor. El vrea la FCSB. Așa simt, că își dorește foarte mult la FCSB. Așteaptă să ajungă acolo. Eu nu știu de ce Gigi nu-l ia pe Reghecampf. M-am temut să nu se ducă Reghe acolo până la meciul direct (n.r- duminică, 13 noiembrie).

Eu am fost cel mai fericit când a plecat de la CSU. Dacă rămânea, CSU se bătea la campionat", a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!