Contra il iarta pe Bokila si il asteapta inapoi in lotul Petrolului! Singura varianta de atac pentru meciul de maine din Europa League:

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Iulie 2013, 15:40

	Contra il iarta pe Bokila si il asteapta inapoi in lotul Petrolului! Singura varianta de atac pentru meciul de maine din Europa League:

Petrolul debuteaza in sezonul european cu Vikingur (Insulele Feroe), joi, de la ora 20.00

Bokila a 'dezertat' din lotul Petrolului cu o zi inainte de Supercupa cu Steaua, iar Contra i-a transmis atunci congolezului ca nu mai are ce cauta la Ploiesti.

Astazi, la o saptamana distanta de la acel incident, antrenorul Petrolului spune ca l-ar reprimi in lot pe Bokila, iar o amenda serioasa va putea face pace intre cele doua parti.

"Il astept pe Bokila la echipa, din moment ce l-am trecut pe lista UEFA. Sunt dezamagit ca minte in continuare pe la televizor si spune lucruri neadevarate. Este destul de matur si capabil sa vorbeasca singur. Daca se va intoarce va fi pedepsit. Rau!", a declarat Cosmin Contra.

Antrenorul Petrolului a precizat ca Younes Hamza ramane singura solutie de atac pentru meciul de maine cu Vikingur.

"Jucam impotriva unui adversar inferior noua, dar e o echipa care alearga, lupta pentru minge. Astept ca baietii sa inteleaga ca niciun adversar nu e inferior pana nu iti faci treaba bine."

"Am incercat sa-i fac sa vada ca maine trebuie sa intre pe teren cu gandul la victorie. I-am avertizat ca daca vreunul nu face in teren ce-i spun, il scot afara, indiferent de nume. Ii vad bine pe baieti, motivati sa treaca de acest tur. Speram sa ajungem in play-off-ul Ligii Europa, acesta este obiectivul meu ca antrenor. Daca ajungem in grupe, este cu atat mai bine.", a mai spus Contra.

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT