Liga 1

"Contra a fost tradat de Melero! Jucatorii au vrut sa il bata pe Rufo Collado!" Dezvaluiri incendiare facute de Ionel Danciulesu! Ce spune de 'impostorii' spanioli

Ionel Danciulescu a rabufnit dupa plecarea lui Cosmin Contra si a facut noi declaratii incredibile despre situatia de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Decembrie 2020, 16:48
Data actualizarii: Vineri 04 Decembrie 2020, 16:51

Danciulescu spune ca principalul om care l-a tradat pe Cosmin Contra este Juan Melero, om care a garantat pentru proiectul spaniolilor, dar care s-a retras primul.

"Impostori! Cred ca asta e cuvantul care ii defineste cel mai bine pe acesti domni din Spania, care au venit aici sa ne dea noua lectii de viata, lectii de cum trebuie gestionata situatia la un club de fotbal precum Dinamo, pe cand ei sunt niste amatori din toate punctele de vedere.

Din pacate, Contra a fost tradat de personajul principal, domnul Melero, care a disparut la doar cateva saptamani dupa ce s-a semnat aceasta vanzare, bineinteles dupa ce toate comisioanele din transferuri s-au dus catre firma sa din Spania", a spus Danciulescu, pentru Antena Sport.

Ionel Danciulescu: "Jucatorii au vrut sa il bata pe Rufo Collado!"

 

Danciulescu a continuat atacurile si in directia lui Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo:

"Jucatorii nici nu voiau sa il vada pe Rufo, voiau sa il bata. La Cosmin nu intra in birou, se plimba pe la Saftica si astepta sa vina masa si sa isi ia o caserola de mancare la pachet, la hotel.

Cred ca Dinamo nu are absolut nici un ban in cont, pentru ca, din ce stiu, si banii pentru deplasarea de azi au fost platiti de un dinamovist adevarat, care face parte din board-ul DDB", a mai spus Danciulescu.

FC Arges - Dinamo se joaca in aceasta seara, de la 20:30. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro si Facebook.com/sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies