Liga 1

Continua razboiul dintre FCSB - Craiova! Mesaj pentru Craioveanu, afisat de galeria stelista: "Grande, esti prea mic pentru Duckadam!" | FOTO

FCSB e in razboi cu Craiova si in afara terenului! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Martie 2019, 20:39
Data actualizarii: Duminica 31 Martie 2019, 20:50

Dupa schimbul de replici acid dintre Helmuth Duckadam si Gica Craioveanu, galeria FCSB a afisat un mesaj de sustinere pentru legendarul portar, acum presedinte de onoare al stelistilor. 

Mai mult, inainte de fluierul de start al partidei, pe ecranele de pe National Arena au rulat imaginile memorabile in care Duckadam a aparat penaly-uri in duelul cu Sevilla din 1986. 

  • Continua razboiul dintre FCSB - Craiova! Mesaj pentru Craioveanu, afisat de galeria stelista: Grande, esti prea mic! | FOTO

"Grande, esti prea mic pentru Duckadam!", a fost mesajul afisat de galeria stelista. 

Duelul dintre FCSB si Universitatea Craiova a pornit de la demersul oltenilor impotriva celor de la FCSB si Astra. Duckadam a atacat-o dur pe Craiova in direct la Pro X, iar Gica Craioveanu i-a dat o replica taioasa.

"Domnule Duckadam, legendo, va respectam enorm pentru tot ceea ce ati realizat pentru fotbalul romanesc, pentru imaginea pe care ati reusit s-o creati peste hotare. insa este a doua oara cand ne atacati public si consider ca este prea mult. Stop. Va rog sa respectati clubul Universitatea Craiova, suporterii ei care tin vii toate stadioanele din Romania prin prezenta lor numeroasa. Dinspre Craiova nu s-a vorbit niciodata urat vizazi de FCSB sau Steaua, asa ca ne-am dori ca si dumneavoastra sa ne respectati din acest punct de vedere si fiecare club sa-si vada de drumul lui.

Consider ca suntem singura echipa din tara care isi respecta in totalitate legendele, are grija de ele si sunt in permanenta aproape de club, jucatori, staff tehnic si suporteri. Suntem o echipa care s-a batut cu voi toata viata, implicit mi se pare de-a dreptul deranjant sa spuneti: „cine e Craiova?”. Domnule Duckadam, noi suntem primii care au pus Romania pe harta fotbalului european. Restul e tacere. Sa lasam fotbalul si fair-play-ul sa vorbeasca", a scris Gica Craioveanu pe retelele de socializare.

Modifică setările cookies