Constantin Budescu a trecut peste decizia lui Nae Constantin: "Da, așa este!"

Constantin Budescu Nae Constantin Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 14:11
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 14:11

Constantin Budescu (33 de ani) a reușit primul gol după revenirea la Petrolul Ploiești, în meciul cu FC Argeș, câștigat de echipa sa, scor 2-0. 

Revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon mai mult de șase luni, Budescu a intrat pe teren în minutul 79, iar șase minute mai târziu a transformat un penalty obținut de Mario Bratu.

Constantin Budescu a trecut peste decizia lui Nae Constantin

Totuși, nu Budescu era cel desemnat să execute lovitura de la 11 metri. Nae Constantin a confirmat că experimentatul mijlocaș a trecut peste decizia sa, însă se bucură că a reușit să înscrie primul gol.

"Nu era Budescu desemnat să execute. Da, a trecut peste decizia mea. Probabil își dorea foarte mult să înscrie un gol pentru Petrolul și e bine că a făcut-o.

Dacă Budescu va fi în echipă în momentul ăla (n.r - la următorul penalty), probabil îl va executa el, pentru că a însris deja. E în funcție de jucătorii pe care o să-i avem în primul 11 în momentul ăla. Noi avem o listă cu executanții. El nu era, pentru că n-a început jocul titular. De fapt, un singur jucător de pe teren era desemnat să bată", a spus Nae Constantin.

În ceea ce privește următorul meci al Petrolului, contra lui FC Voluntari, Nae Constantin a anunțat că Budescu va începe din nou din postura de rezervă.

"Budescu nu va fi titular. Din punct de vedere fizic nu cred că e pregătit să ducă un meci de la un capăt la celălalt, așa că pregătim să îl avem pe final. Nu vrem să riscăm o nouă accidentare. El se pregătește de câteva săptămâni cu noi, dar mai are nevoie de timp", a mai spus tehnicianul Petrolului.

Pentru Petrolul urmează meciul cu FC Voluntari, din campionat, care se joacă sâmbătă, de la ora 19:00.

Ploieștenii se află pe locul 7 în Superliga după 15 etape, cu 20 de puncte, la egalitate cu FCSB, însă vicecampioana are două meciuri în minus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!