Constantin Budescu Nae Constantin Petrolul Ploiesti Superliga

Constantin Budescu a trecut peste decizia lui Nae Constantin: "Da, așa este!"

Constantin Budescu (33 de ani) a reușit primul gol după revenirea la Petrolul Ploiești, în meciul cu FC Argeș, câștigat de echipa sa, scor 2-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 14:11
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 14:11

Revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon mai mult de șase luni, Budescu a intrat pe teren în minutul 79, iar șase minute mai târziu a transformat un penalty obținut de Mario Bratu.

Constantin Budescu a trecut peste decizia lui Nae Constantin

Totuși, nu Budescu era cel desemnat să execute lovitura de la 11 metri. Nae Constantin a confirmat că experimentatul mijlocaș a trecut peste decizia sa, însă se bucură că a reușit să înscrie primul gol.

"Nu era Budescu desemnat să execute. Da, a trecut peste decizia mea. Probabil își dorea foarte mult să înscrie un gol pentru Petrolul și e bine că a făcut-o.

Dacă Budescu va fi în echipă în momentul ăla (n.r - la următorul penalty), probabil îl va executa el, pentru că a însris deja. E în funcție de jucătorii pe care o să-i avem în primul 11 în momentul ăla. Noi avem o listă cu executanții. El nu era, pentru că n-a început jocul titular. De fapt, un singur jucător de pe teren era desemnat să bată", a spus Nae Constantin.

În ceea ce privește următorul meci al Petrolului, contra lui FC Voluntari, Nae Constantin a anunțat că Budescu va începe din nou din postura de rezervă.

"Budescu nu va fi titular. Din punct de vedere fizic nu cred că e pregătit să ducă un meci de la un capăt la celălalt, așa că pregătim să îl avem pe final. Nu vrem să riscăm o nouă accidentare. El se pregătește de câteva săptămâni cu noi, dar mai are nevoie de timp", a mai spus tehnicianul Petrolului.

Pentru Petrolul urmează meciul cu FC Voluntari, din campionat, care se joacă sâmbătă, de la ora 19:00.

Ploieștenii se află pe locul 7 în Superliga după 15 etape, cu 20 de puncte, la egalitate cu FCSB, însă vicecampioana are două meciuri în minus.

Modifică setările cookies