EXCLUSIV Concluzia lui Ionuț Chirilă după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Gigi Becali a avut dreptate doar pe jumătate, trebuie să-l completez!”

Ionut Chirila CFR - FCSB FCSB Gigi Becali Superliga Ionuț Chirilă
Mihnea Stefan
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 18:31
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 18:41

Ionuț Chirilă a analizat prestația FCSB-ului și CFR-ului din meciul direct și a avut un mesaj pentru Gigi Becali.

FCSB și-a luat revanșa pentru înfrângerea cu Farul Constanța, 2-3, din runda trecută. În etapa a 24-a, roș-albaștrii s-au întors victorioși de pe terenul CFR-ului, 1-0, grație golului înscris de Malcom Edjouma (26 ani), în minutul 88. 

Ionuț Chirilă o avertizează pe FCSB: „CFR a jucat foarte prost!” 

Pe lângă Gigi Becali (64 ani), de jocul FCSB-ului a fost încântat și Ionuț Chirilă (57 ani). Antrenorul a privit cu fascinație combinațiile roș-albaștrilor, la pachet cu modul în care s-au organizat pe teren, și consideră că elevii lui Mihai Pintilii (38 ani) au meritat cu prisosință victoria. 

Însă, Ionuț Chirilă vrut să-l tempereze pe Gigi Becali și a ținut să-i trasmită că jocul FCSB-ului a strălucit pentru că gruparea din Gruia a avut o prestație modestă

„Vom vedea ce se va întâmpla la FCSB. FCSB încă are fluctuații. A pierdut un meci cu Farul, cu 2-3, și a câștigat un meci în fața unui CFR care a fost de nerecunoscut. Gigi Becali, până la urmă, a avut dreptate pe jumătate. A spus așa: 'Dacă vom juca ca la Cluj, avem șanse mari să câștigăm campionatul!'. Dar eu trebuie să completez aici și să-i spun, că  dacă vor juca ca la Cluj au șanse mari să câștige campionatu, în condițiile în care și CFR va juca la fel ca la Cluj, adică foarte prost. 

CFR a jucat foarte prost, lucru recunoscut și de Dan Petrescu. Însă a fost prima dată când FCSB-ul a demonstrat forță colectivă și mi-a plăcut că au construit atacuri poziționale, în condiții de adversitate și spațiu mic în terenul advers, au forțat jocul de combinații, au știut să creeze superioritate numerică, au învățat unghiurile de joc, și asta le-a adus o victorie pe deplin meritată. Iar faza golului este o fază nu întâmplătoare, e o fază foarte bine lucrată. Acum, vom vedea ce de va întâmpla mai departe. Ei trebuie să continue seria victoriilor”, a declarat Ionuț Chirilă în exclusivitate pentru www.sport.ro.

În urma succesului de la Cluj, FCSB a adunat 44 de puncte și este la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța, care s-a impus în ultima rundă contra Universității Craiova, 2-1. În timp ce CFR se află pe poziția a doua în clasament, cu 50 de puncte. 

Declarațiile lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!