Comisia de Disciplina: jucatorii care au de primit bani de la CFR mai au de asteptat! Cei 11 fotbalisti care ar putea pierde tot

Autor: Sport.ro
Joi 12 Februarie 2015, 12:06

	Comisia de Disciplina: jucatorii care au de primit bani de la CFR mai au de asteptat! Cei 11 fotbalisti care ar putea pierde tot

Comisia de Disciplina a suspendat litigiile clubului CFR Cluj cu fostii jucatori. In urma insolventei, fotbalistii care au de incasat salarii restante s-ar putea alege cu sume mult diminuate.

Comisia de Disciplina a FRF a suspendat litigiile pe care CFR Cluj le are cu fostii sai jucatori privind recuperarea sumelor contractuale restante ca urmare a deschiderii procedurii de insolventa de catre gruparea ardeleana, informeaza site-ul oficial al LPF.

"Comisia a admis cererea de suspendare formulata de CFR Cluj pana la solutionarea si ramanerea definitiva a cererii de deschidere a procedurii insolventei, cerere ce face obiectul dosarului nr. 134 / 1285/ 2015 aflat pe rolul Tribunalului specializat Cluj", se mentioneaza in solutia Comisiei de Disciplina.

O ECHIPA INTREAGA PACALITA DE CFR

Cei 11 jucatori ale caror litigii privind recuperarea restantelor salariale de la CFR Cluj au fost suspendate sunt: Damjan Djokovici, Daniel Stana, Liviu Ganea, Rui Pedro Couto Ramalho, Laszlo Sepsi, Javier Rodriguez Velayos, Felice Piccolo, Mihai Minca, Vasile Maftei (dosarele 185 si 189), Claudiu Voiculet si Ioan Hora.

Avand in vedere ca instanta a deschis procedura de insolventa, fotbalistii isi mai pot recupera salariile restante de la CFR Cluj prin inscrierea la masa credala.

Pe 4 februarie, instanta a admis cererea societatii care administreaza clubul CFR Cluj de demarare a procedurii de insolventa.

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies