FCSB Conference League Superliga E grav! Coeficientul lui FCSB se va prăbuși după eliminarea rușinoasă din Conference League! Care este situația tuturor echipelor din România

Coeficientul lui FCSB se va prăbuși după eliminarea din Conference League! Care este situația echipelor din România

FCSB va ajunge pe marginea prăpastiei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 15:11
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 15:40

Echipa lui Gigi Becali a ajuns la un minim istoric. Datorită parcursului din ultimele sezoane, FCSB riscă să nu fie cap de serie în următorul sezon, în preliminariile europene.  Rezultaele dezastroase din ultimii ani o vor face pe FCSB sa piardă aproape jumătate din coeficient.

În momentul de față, FCSB a jucat cu un coeficient de 17.500, dar în sezonul următor coeficientul va fi de 8.500. Spre exemplu, Brondby, Aberdeen, Spertak Trnava sau Dudelange au în prezent un coeficient de 8.500.

  • E grav! Coeficientul lui FCSB se va prăbuși după eliminarea rușinoasă din Conference League! Care este situația tuturor echipelor din România

Asta pentru că FCSB va pierde, din sezonul următor, punctele obținute în sezonul 2017/2019, când FCSB dădea de Lazio în Primăvara Europeană. CFR Cluj va pleca cu un coeficient de 19.00, însă, în funcție de parcursul din acest sezon, acesta se poate mări.

Universitatea Craiova stă și mai rău. Trupa lui Mihai Rotaru va avea un coeficient de doar 6.500. Sepsi și FC Botoșani vor pleca, dacă se vor califica, de la un coeficient de 1.500, iar Farul Constanța va avea un coeficient de 3.000.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!