Dacia Unirea Braila Fotbal intern Se naște o nouă forță în fotbalul românesc? Un club din Romîânia a atras investitori arabi

Se naște o nouă forță în fotbalul românesc? Un club din România a atras investitori arabi

Dacia Unirea Brăila ar putea deveni o forță în România.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 13:52
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 14:03
Din articol

Dacia Unirea Brăila, club ce se pregătește de startul Ligii a doua, a atras un investitor de renume. Al Dahra - Agricost, o companie condusă de Mihai Solomei, cu activitate în România și Arabia, a venit alături de clubul din Brăila. Cele două entități au mai colaborat și în anii 90.

"Al Dahra – Agricost se alătură Daciei Unirea Brăila! Clubul nostru anunţă că astăzi, 29.07.2021, s-a semnat acordul de parteneriat între Dacia Unirea Brăila şi Al Dahra - Agricost. Oficializarea parteneriatului a fost făcută de Directorul General al Al Dahra-Agricost, Mihai Solomei şi Valentin Avramescu – Preşedintele Daciei Unirea Brăila. 

  • Se naște o nouă forță în fotbalul românesc? Un club din Romîânia a atras investitori arabi

În istoria de peste un secol a clubului, reprezentativă este perioada anilor '90 cand echipa fanion a oraşului a activat în Liga 1, a jucat o finală a Cupei Romaniei şi a fost semifinalistă a Cupei Balcanice.  Principalul finanţator al clubului în acea perioadă a fost Insula Mare a Brăilei, astăzi Al Dahra-Agricost!

Cu speranţa că parteneriatul semnat astăzi va fi primul pas către revenirea Dacia Unirea Brăila în prim planul fotbalului romanesc, urăm bun venit Al Dahra - Agricost şi mulţumim în numele brăilenilor pentru ca au ales să se implice în revitalizarea fotbalului brăilean!", a anunţat nou-promovata în Liga 2.

Dacia Unirea Brăila e antrenată de Florentin Petre. 

Lotul echipei:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!