GALERIE FOTO Codin Maticiuc, prezent la FCSB - CFR Cluj! Stă în lojă alături de MM Stoica

FCSB - CFR Cluj codin maticiuc MM Stoica Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 21:17
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 21:52

FCSB - CFR Cluj, LIVE TEXT - AICI

Meciul dintre cele două cluburi se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea, asta după ce FCSB a reușit să închirieze arena după un lung șir de negocieri cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

Codin Maticiuc, prezent la FCSB - CFR Cluj! Stă în lojă alături de MM Stoica

Codin Maticiuc și-a făcut prezența cu o jumătate de oră înainte de startul oficial al meciului direct dintre FCSB și CFR Cluj. Producătorul de film a fost surprins de imagini în loja stadionului „Steaua” din Ghencea, lângă Mihai Stoica, managerul general FCSB.

În cazul în care va câștiga pe Ghencea, atunci FCSB se va distanța de ocupanta locului doi, Universitatea Craiova, la patru puncte. În acest moment, gruparea roș-albastră se află în fruntea clasamentului cu nouă puncte. 

FCSB - CFR Cluj, LIVE TEXT de la 21:30

Privind strict continuitatea sportivă, cele două s-au mai întâlnit de 70 de ori în principala competiţie internă, de 26 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF.

Pe 15 decembrie 2022, FCSB - CFR 0-1 a fost singurul succes reuşit de ardeleni în precedentele șapte dueluri pe prima scenă, în rest au fost patru victorii ale FCSB (inclusiv ultima dispută directă, cea din 14 mai 2023, FCSB - CFR 1-0) şi două rezultate de egalitate.

Pentru tehnicianul italian Andrea Mandorlini, partida din această rundă va fi a doua pe care o va disputa împotriva grupării bucureştene, precedenta având loc pe 28 februarie 2010, CFR Cluj - FCSB 1-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!