Claudiu Niculescu a spus totul: ”Îmi doresc să antrenez Dinamo”

Claudiu Niculescu Dinamo Superliga Claudiu Niculescu, fostul atacant al lui Dinamo / Foto: Agerpres.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 21:14
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 21:14

Claudiu Niculescu (47 de ani) este liber de contract, după ce și-a încheiat socotelile cu CSC Șelimbăr.

Antrenorul a reușit să încheie sezonul din Liga 2 pe locul trei cu gruparea sibiană, dar nu a reușit să ajungă la baraj deoarece Șelimbăr nu are licență pentru Superiga României.

Liber de contract, ”Clau-gol” ar fi pe lista șefilor lui Dinamo, potrivit zvonurilor apărute în spațiul public în ultima perioadă. 

Întrebat dacă ar fi dispus să preia echipa pentru a doua oară în cariera sa, Claudiu Niculescu spune că a trecut peste episodul petrecut în urmă cu șase ani, când șefii de atunci ai lui Dinamo au ales să renunțe la el după doar două meciuri pentru a-i face loc lui Mircea Rednic.

Claudiu Niculescu: ”Îmi doresc să antrenez Dinamo”

„Ce știi și tu, știu și eu. Cu mine nu a vorbit nimeni. De curând am spus asta. Am trecut peste acel moment, e greu de uitat așa ceva, dar nu sunt un tip ranchiunos. E greu să spui, mai ales când ai făcut performanță ca jucător acolo, că nu ți-ai dori. 

E clar că-mi doresc să se mai întâmple să antrenez Dinamo și sunt convins că lucrurile vor arăta altfel față de acum 5-6 ani, nici nu mai țin minte exact când a fost. Dacă în viitor se va întâmpla asta, cu siguranță aș răspunde pozitiv. Până atunci, discutăm doar ipotetic”, a spus Claudiu Niculescu, la Digi Sport.

Claudiu Niculescu a condus CSC Șelimbăr timp de aproape două sezoane și a adunat 43 de meciuri, reușind să câștige 20 dintre acestea. 13 s-au încheiat la egalitate și zece au fost înfrângeri.

Claudiu Niculescu a ”rupt plasele” în tricoul lui Dinamo

Dacă se va întoarce, atunci acesta ar fi al doilea ”mandat” pentru ”Clau-gol” pe banca lui Dinamo, după cel din octombrie 2018, când a prins doar două meciuri pe banca tehnică a echipei sale de suflet.

Claudiu Niculescu a strâns 161 de meciuri în tricoul alb-roșu, unde și-a trecut în cont 78 de goluri, două pase decisive, trei titluri de campioană a României, trei cupe ale României și o Super Cupă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!