Claudiu Keșeru și marele regret al carierei: „Mi-am dorit enorm să lucrez cu el!” Unde putea ajunge în 2019

Claudiu Keseru Ludogorets PAOK Salonic Razvan Lucescu Superliga Keșeru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 09:23
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 09:28

Claudiu Keșeru a fost la un pas să lucreze cu Răzvan Lucescu. 

În cei 6 ani petrecuți la Ludogorets, Claudiu Keșeru (35 ani) a bifat 243 de meciuri, în care a marcat 139 de goluri și a oferit 44 de pase decisive. Evoluțiile solide ale atacantului i-au atras atenția și lui Răzvan Lucescu (53 ani), care l-a dorit la PAOK Salonic în 2019. 

Claudiu Keșeru, la un pas de Ludogorets 

Claudiu Keșeru și-a dorit să plece în Grecia, pentru a lucra cu antrenorul român, însă oferta a venit cu doar câteva zile înainte de primul meci oficial și îi promisese patronului de la Lodogorets că va rămâne la echipă. 

„Fără vreun dubiu: faptul că n-am ajuns la PAOK Salonic în 2019. Pentru că mi-am dorit enorm, enorm, să lucrez cu Răzvan Lucescu. Doar că oferta lor a venit cu vreo două-trei zile înaintea primului meci oficial din noul sezon pentru Ludogoreț. Aveam înțelegere cu patronul bulgar că îl anunț cu o lună înainte de începutul sezonului dacă am ofertă și vreau să plec.

Știu că în fotbal nu prea se respectă cuvântul, dar eu am ținut mereu la asta. Nu puteam să-i fac așa ceva, cu două zile înainte, patronului de la Ludogoreț. Nu aveam cum! Până și Răzvan Lucescu a apreciat abordarea mea. Dar ce-a fost în sufletul meu… Mai multe zile nu vedeam pe unde merg… Și mereu m-am întrebat ce-ar fi fost dacă…”, a a declarat Claudiu Keșeru pentru PlaySport

Claudiu Keșeru nu a vrut să plece de la FCSB 

În iarna lui 2015, Keșeru era cumpărat de Al-Gharafa pentru 2,4 milioane de euro. Cu toate că a fost atras de clubul din Qatar cu un salariu mult mai mare decât la FCSB, „nouarul” nu a ținut neapărat să plece de la clubul patronat de Gigi Becali (64 ani).

„Plecarea… hai să spunem că a venit surprinzător și pentru mine. Nu știu dacă au fost mai multe oferte, eu doar de Al-Gharafa din Qatar am știut.

Era vorba de foarte mulți bani, dar sincer nu mi-am dorit neapărat să plec. Nu țineam să plec. Aveam 10 puncte avans față de Petrolul și 12 față de Târgu Mureș după 17 etape, simțeam gustul gloriei, era parcurs de echipă campioană, trăiam ceva minunat… Doar că a trebuit să mă adaptez cumva. Szukala și Luci Sânmărtean au plecat la Al Ittihad cu Victor Pițurcă, am înțeles direcția și că trebuie să plec și eu… Asta a fost”, a declarat Claudiu Keșeru pentru aceeași sursă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!