Steaua Dan Petrescu Gica Hagi Liga 1

Cine ar putea veni in locul lui Reghecampf la Steaua! Variantele istorice in Ghencea! Revenirea la care milioane de stelisti visau

Reghecampf negociaza cu Al Hilal si ar putea sa o paraseasca pe Steaua, dupa finala Cupei Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 07:10
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 22:56

Acum, conducerea din Ghencea are cateva alegeri dificile de facut: cine ii va lua locul lui Reghe din vara, daca acesta va pleca? www.sport.ro va prezinta cateva dintre variantele pe care Gigi Becali le are in acest moment.

HAGI

A anuntat ca vrea sa revina pe banca, iar Becali i-a promis ca il va readuce in clipa in care echipa va fi puternica si va avea sanse reale la titlu. Cum pustii de top de la Viitorul deja au fost acontati de Steaua, pentru Hagi ar putea fi o trecere fireasca de la "juniori" la "seniori" in fotbal.

TEJA

A reusit sa o salveze in proportie de 99% pe Universitatea Cluj de la retrogradare, este apropiat de clubul Steaua si face parte din seria antrenorilor tineri, cu potential, care pot exploda daca au echipa corecta in mana.

DAN PETRESCU

Probabil cea mai scumpa varianta pentru Steaua, SuperDan si-a exprimat de mai multe ori dorinta de a ajunge sa antreneze in Ghencea. A detinut recordul de puncte in Champions League, a devenit campion cu Unirea Urziceni, un no-name in Romania, si este iubit de stelisti.

Modifică setările cookies