”Cine ți-a plăcut de la FCSB?”. Răspunsul dat de Helmut Duckadam

Helmut Duckadam FCSB FCSB - Oțelul Galați Superliga Helmut Duckadam
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 23:26
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 23:27

Meciul dintre FCSB și Oțelul Galați s-a încheiat cu scorul de 0-2.

FCSB a început meciul cum nu se putea mai rău pe Arena Națională. Samuel Teles a profitat de o gafă a lui Mihai Lixandru, l-a deposedat pe Ovidiu Popescu și a înscris din poziție ideală încă din minutul șapte.

Vicecampioana a alergat după golul egalizator, dar tot Oțelul a înscris în partea secundă. Cisotti a stabilit scorul final în minutul 64 cu un șut la colțul lung, fără nicio șansă pentru Ștefan Târnovanu.

Helmut Duckadam: ”Nu mi-a plăcut nimeni!”

După meci, Helmut Duckadam, fostul președinte de onoare de la FCSB, a fost întrebat ce jucător a remarcat din tabăra vicecampioanei, iar răspunsul a venit pe loc.

„La FCSB, se știe de ani de zile, au jucători de valoare, acum din păcate nu mai sunt atâția jucători de valoare, că am văzut banca de rezerve. Nu mi-a plăcut nimeni! Nu cred că cineva poate să spună despre un jucător astăzi că a jucat bine. 

Toată lumea se aștepta ca Coman să facă diferența, ca Compagno să reușească să marcheze. Toți au fost de la foarte slab în jos”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Galeria FCSB și-a pierdut cumpătul. Ce a strigat imediat după ce Oțelul a marcat pentru 2-0

Imediat după golul de 2-0 al Oțelului, galeria celor de la FCSB și-a pierdut cumpătul. Fanii vicecampioanei au scandat: "Dacă fotbal nu jucați, de la Steaua să plecați".

Aproximativ 5.700 de fani asistă pe Arena Națională la meciul FCSB - Oțelul Galați, una dintre cele mai scăzute asistențe din acest sezon pentru vicecampioana României, care este lider în această ierarhie, cu o medie de 16.634 de suporteri la jocurile de acasă.

De altfel, galeria FCSB a protestat din nou împotriva imixtiunilor lui Gigi Becali. "Fii patron, nu antrenor", a fost un mesaj afișat pe un banner din peluză, alături de o caricatură a finanțatorului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!