Cine e cu adevarat omul din spatele CFR-ului, rivala surpriza la titlu a Stelei: "Ma tem ca Petrolul nu termina nici in primele 4"

Cine e cu adevarat omul din spatele CFR-ului, rivala surpriza la titlu a Stelei: "Ma tem ca Petrolul nu termina nici in primele 4"

Dumitru Dragomir a facut deja clasamentul din Liga I de la finalul acestui sezon.

Dupa Dragomir, Steaua va lua la pas titlul in acest sezon, urmata de CFR Cluj si Astra. Dragomir, fostul sef de la Liga, spune ca Petrolul, dupa ultimele probleme, ar putea sa iasa chiar din primele patru echipe din Romania.

CFR Cluj este candidata surpriza la titlu in Romania in acest sezon. Dragomir spune ca omul responsabil pentru asta este tot Paszkany, care desi public s-a retras de la club, dupa ce si-a vandut din actiuni, tot el conduce, sustine Mitica Dragomir:

"CFR Cluj are o conducere foarte buna. Nu numai doctorul, dar Paszkany, care s-a ocupat, dar el este. Orice mi-ati spune, ca a dat din actiuni, tot el este. Au adus un antrenor bun, Miriuta e bun, si au adus cativa jucatori si au facut iar echipa.

"Nu cred ca se pot bate pe locul 1. Steaua va lua detasat campionatul, dar cred ca pentru locul 2-3 se vor bate. Petrolul ma tem ca nu vine nici in primele patru.", a declarat Dragomir la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românilor le place la all inclusive. Eurostat: 60% dintre români sunt supraponderali
BRAT
Modifică setările cookies