Superliga

ACUZATII pentru fostii jucatori de CFR! "Cum a disparut domnul Cadu, cum s-a schimbat tot!" Unde dormea un fost jucator:

CFR Cluj are un sezon foarte bun si se afla la doua puncte de liderul Steaua. Rednic spune ca schimbarea in bine a venit dupa plecarea lui Cadu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2014, 16:30
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 16:43

Fundasul lusitan era capitanul echipei care a castigat trei titluri in Romania in ultimii ani. CFR a avut probleme cu banii, si-a schimbat patronul si antrenorul. Plecarea lui Cadu este vazuta ca un lucru esential pentru jocul echipei, este opinia unuia dintre fostii antrenori din Gruia - Mircea Rednic.

"CUM A DISPARUT CADU S-A SCHIMBAT TOTUL!"

"Cum a disparut domnul Cadu, cum s-a schimbat tot. El tinea echipa pe loc. A trebuit sa vina un alt antrenor ca sa inteleaga ca ce am spus eu a fost adevarat. Atunci mi-au fost adusi jucatori care au venit doar sa se distreze, cum era Djokovic sau Gabbionetta, care mergea toata noaptea in club.

Nu-mi venea sa cred cum venea la antrenament. Cred ca dormea doar in taxi, in drumul spre antrenament. Erau si jucatori care nu mai faceau fata, cum erau Sepsi, Hora, Obiora sau Velayos, care nu joaca nici la Mures. Ma bucur ca s-au trezit cei de la CFR si acestia au plecat, pentru ca la cat s-a investit la Cluj merita ca echipa sa lupte la titlu", a spus Rednic pentru ProSport.

Mircea Rednic a stat pe banca lui CFR doar patru etape in sezonul trecut.

Modifică setările cookies