VIDEO Christian Ilic are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă: ”Practică un fotbal european, nu mai găsești așa în România”

Dinamo CHRISTIAN ILIC Ovidiu Burca Superliga
Eduard Muntean
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 14:59
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 15:03

Fotbalistul de origine croată a ajuns în această vară la Dinamo de la gruparea de primă ligă din Cipru, Doxa Katokopias.

În vârstă de 27 de ani, croatul Ilic a evoluat deja în cinci partide în Superliga României. Cotat la 400.000 de euro, jucătorul croat încă nu a reușit să marcheze pentru ”câini”.

Christian Ilic a vorbit despre perioada de adaptare în ”Ștefan cel Mare” și transmite că proiectul a fost cel mai convingător aspect:

”În primul rând sunt foarte fericit aici. Despre mine pot spună că sunt o persoană foarte calmă, liniștită, dar dacă pe teren este necesar să fiu gălăgios, pot. În România văd doar lucruri pozitive despre oameni, cultură, mâncare. Dinamo este un club mare, cei din străinătate știu clubul. Pentru mine a fost foarte ușor să vin aici. M-a convins proiectul! Sună foarte bine și vreau să fac diferența, asta m-a convins să vreau să fac parte din Dinamo.

În primul rând am jucat împotriva lui Rapid dar, să fiu sincer, acea mulțime și atmosferă nici nu le iau în considerare.

Ca mijlocaș vreau să planific înainte ca mingea să vină și sî am jocul deja pregătit pentru acțiune, care va fi următoarea mea mișcare. Jocul meu este despre mentalitate. Burcă vrea să joace un fotbal complet diferit față de toată lumea din România. Este mai concentrat pe minge și posesie. Ni se potrivește acest stil, acesta e stilul de azi.” a transmis fotbalistul croat

Mesajul pentru fanii lui Dinamo

Dinamo se află pe locul 15 în Superligă, penultimul din clasament. ”Roș-albii” au pierdut fiecare dintre ultimele patru meciuri din campionat, și doar FC Botoșani se situează mai rău decât elevii lui Oviidu Burcă. Ilic a profitat de interviul oferit Dinamo TV și a transmis un mesaj suporterilor: ”Bună ziua, dragi fani ai lui Dinamo. Avem nevoie de fiecare dintre voi și de sprijinul vostru la fel ca ân trevut. Facem tot posibilul să vă aducem bucurie. Cu siguranță vom da tot ce-i mai bun.”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!