Ionut Chirila Academica Clinceni Superliga

Chirilă a făcut prima mutare la Academica Clinceni! Transferul menit să revigoreze „lanterna roșie” din Liga 1

Ionuț Chirilă (55 de ani) a revenit în Liga 1, la Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc în campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 15:42
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 15:54

Noul tehnician al ilfovenilor a făcut deja prima mutare importantă la echipă. Acesta a convins un preparator fizic italian să vină alături de el. Roberto De Filippis este numele omului care se va ocupa de condiția fizică al fotbaliștilor lui Chirilă, potrivit DigiSport.

La prima ședință cu noua sa echipă, Ionuț Chirilă le-a transmis fotbaliștilor săi, potrivit gsp.ro, că noul preparator alături de care va lucra la Academica i-a fost propus de cunoscutul antrenor italian Cesare Prandelli.

Roberto De Filippis este un fost fotbalist italian, ajuns la 33 de ani, care și-a început cariera la Inter, însă evoluția sa a fost una sub așteptări, ajungând să îmbrace tricourile unor echipe precum Pro Sesto, San Giuliano și Atletico CVS.

Nu este pentru prima oară când Ionuț Chirilă se folosește de numele unor oameni cu greutate în fotbal pentru a-și motiva fotbaliștii.

În 2013, pe când se afla pe banca Concordiei Chiajna, Chirilă susținea că mijlocașul Gomo Onduku (19 ani atunci) este dorit de Arsene Wenger la Arsenal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies