FCSB Catalin Sajin Republica Moldova Superliga

Ce fotbalist trimite FCSB la naționala Moldovei. Joacă pe postul de mijlocaș ofensiv

Încă nu a debutat la echipa lui Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 13:11
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 13:35

Cătălin Sajin, un mijlocaș ofensiv cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a fost convocat în această lună la naționala Under 18 a Republicii Moldova pentru un cantonament de pregătire la Vadul lui Vodă. Echipa va juca și un meci amical cu divizionara secundă Sporting Trestieni, informează site-ul oficial al Federației Moldovenești de Fotbal.

  • Gigi Becali / Foto: Agerpres

Jucătorul de 17 ani a fost transferat de FCSB în august, după ce s-a remarcat la juniorii lui ACS Sport Team și Rapid, ambele din București.

Înainte a fost convocat și la naționala Under 16 a României

Interesant este că, în urmă cu doi ani, Sajin a fost convocat și la naționala de juniori a României, la categoria Under 16, evoluând într-o ”dublă” amicală cu Cipru. În primul meci, câștigat cu 4-1, chiar a jucat titular, purtând tricoul cu numărul 10. 

Tânărul FCSB-ist nu este singurul jucător legitimat la un club din România care a fost chemat acum la naționala Under 18 a Moldovei. Nicolae Țelic, de la Regal Sport București, și Alexandru Tocari, de la CS Colțea 1920 Brașov, ambii mijlocași, au primit și ei scrisorile de convocare.

Modifică setările cookies