Chiriches sub SECHESTRU! Steaua l-a INTERZIS in Europa! Ce salariu FABULOS a ratat in Premier League

Autor: Sport.ro
Vineri 16 August 2013, 08:41

	Chiriches sub SECHESTRU! Steaua l-a INTERZIS in Europa! Ce salariu FABULOS a ratat in Premier League

Vlad Chiriches trebuie sa treaca rapid peste dezamagirea pe care a suferit-o in aceasta vara!

Steaua nu vrea sa mai deschida discutii cu niciun club interesat de el cel putin pana in ianuarie, e anuntul definitiv al agentului Victor Becali. Chiriches a avut o propunere concreta de la Tottenham, insa totul a picat dupa ce Gigi Becali s-a enervat pe englezi. Spurs a solicitat ca transferuls a se faca imediat dupa meciul cu Dinamo Tbilisi, din Georgia, in timp ce Steaua ar fi vrut sa-l mai pastreze pe jucator si la retur.

Victor Becali crede ca afacerea s-ar fi concretizat in cele din urma, daca varul sau ar fi fost in libertate.

"Vlad e un baiat inteligent, e impacat cu aceasta situatie. Mai are 3 ani si jumatate de contract cu Steaua. Nu era un moment bun sa puna presiune pe Gigi, nu se poate discuta decat cateva minute pe zi cu el. Daca era Gigi liber, Chiriches ar fi fost de mult timp plecat. E posibil ca Steaua sa nu mai ia 8 milioane de euro, nu stiu daca suma mai poate sa creasca. In schimb,

Chiriches poate sa obtina un contract mai bun. E incheiata orice discutie de plecare la Tottenham, iar Roma nu s-a apropiat de solicitarile Stelei. Contractul la Londra era de peste un milion de euro pe an, plus casa si masina. Daca ar fi jucat bine, salariul i se marea dupa primul an!", a spus Becali la Sport.ro.

Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT