OFICIAL: Performanta UNICA a stelistilor! Steaua impresioneaza in Europa! Declaratia care spune totul despre PLANURILE Stelei:

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 17:27

	OFICIAL: Performanta UNICA a stelistilor! Steaua impresioneaza in Europa! Declaratia care spune totul despre PLANURILE Stelei:

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua are un parcurs bun in acest sezon in Liga Campionilor si spera sa se califice in grupele competitiei. Pana atunci, UEFA a scris pe pagina oficiala cateva randuri despre campioana Romaniei.

"In istoria fotbalul romanesc, Steaua a facut ca lucrurile sa para usoare. Cu cel mai mare numar de titluri (24), Cupe (21) si Supercupe (6), dar si singura detinatoare de trofeu european din Romania, succesul Stelei a parut ca e realizat uneori fara efort", sunt primele randuri despre Steaua.

Cei de la UEFA mentioneaza ca Steaua asteapta sa joace in grupele Ligii inca din 2009. De atunci nu mai putin de trei echipe au jucat in grupele Ligii, calificate in mod direct, fara ca Steaua sa se numere printre ele: CFR (de doua ori), Urziceni si Otelul.

Exista si cateva declaratii ale lui Bourceanu, capitanul Stelei: "Daca nu ne calificam in grupele Champions League si vom juca in Europa League ar fi un fel de dezamagire. Daca ratam grupele CL, pentru mine ar insemna ca 2013 e un an slab, chiar daca am castigat titlul, Supercupa si am ajuns in fazele eliminatorii in Europa League. Avem o mare dorinta sa ne calificam si ar fi un moment in premiera pentru toti jucatorii din lot", au fost cuvintele lui Bourceanu.

LIVE: Huiduieli la Iași, după ce Iohannis a vorbit despre PSD și necesitatea alegerilor anticipate
BRAT