Liga 1

'Chipciu si Stanciu joaca bine, imi plac, dar eu sunt diferit!' Primele cuvinte ale lui Jakolis dupa ce a semnat cu Steaua

CFR Cluj si-a dat acordul pentru transferul lui Antonio Jakolis la steaua, iar jucatorul semneaza azi contractul cu noua sa echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 August 2016, 14:36
Data actualizarii: Miercuri 31 August 2016, 15:15

Jakolis spune ca a ajuns la 'cea mai mare echipa din Romania' si le spune fanilor ca nu trebuie sa se astepte sa vada la el calitati similare cu ale lui Stanciu sau Chipciu.

"Pentru mine, reprezinta un pas inainte in cariera. Un pas mare pentru ca Steaua e cel mai mare club din Romania. E foarte important ca Steaua joaca in cupele europene. Imi doresc sa joc cat mai multe meciuri. Vreau sa fiu apt 100% si sunt pregatit sa joc. Stiu ca am nevoie de timp ca sa ma acomodez cu echipa si cu viziunea antrenorului. Chipciu si Stanciu joaca bine, imi plac, dar eu sunt diferit. Am calitatile mele, ei pe ale lor", a spus Jakolis pentru Digisport.

Inainte sa ajunga la Steaua, Jakolis a trecut la mai multe echipe din Croatia, inclusiv Hajduk, dar si pe la Dnepr, Kribas (Ucraina) sau Mouscron (Belgia).

CITESTE SI

Modifică setările cookies