chindia - hermannstadt mihai butean Superliga Superliga

Chindia - Hermannstadt | Reacția lui Mihai Butean după ce aproape a fost făcut KO

Chindia - Hermannstadt s-a terminat 1-1, un rezultat echitabil cu care trebuie să se mulțumească ambele formații.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 21:52
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 21:56

În startul meciului, Mihai Butean a încasat o lovitură dură de la Daniel Popa, atacantul de la Chindia Târgoviște. Fotbalistul sibienilor a continuat, cu toate acestea, să joace, chiar dacă a sângerat pentru o bună perioadă de timp. 

Butean: „Vedeam dublu”

După partidă, Butean a comentat faza și a explicat ce a simțit în acele momente.

„Imediat după ce m-a lovit, nu vedeam bine. Vedeam dublu, dar am încercat să intru cât mai repede pe teren, să-mi ajut echipa. La un moment dat, nu prea vedeam, m-au ajutat colegii, m-au îndrumat stânga-dreapta.

Nu puteam să văd exact unde e mingea. Au pregătit un jucător să intre, dar pe parcursul meciului, după vreo cinci minute, am început să văd mai bine.

Se mai întâmplă! E adevărat că se putea evita, era un duel în marginea terenului, nu era nevoie de o astfel de intrare, dar acesta este riscul meseriei. Asta e determinarea fiecărui jucător, care vrea să câștige și se vede lucrul ăsta.”, a spus Butean după meci.

Chindia - Hermannstadt 

Oroian a deblocat rapid tabela de marcaj în minutul doi pentru Hermannstadt, iar Celea a restabilit egalitatea șapte minute mai târziu (9'). Chindia nu a reușit să pună îndeajuns de multă presiune pe sibieni, iar partida s-a terminat la egalitate. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!