VIDEO Charalambous dezvăluie ce i-a spus Gigi Becali și anunță: "Dacă nu aveam responsabilitate completă, nu mai eram aici"

Elias Charalambous (42 de ani) a apărut pentru prima dată în fața jurnaliștilor din funcția de antrenor la FCSB. Cipriotul a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Sepsi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 13:21
Data actualizarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 13:21

Alături de Elias Charalambous, la conferința de presă și-a făcut apariția și Mihai Stoica. Cipriotul a vorbit primul, explicând că a fost atras imediat de oferta de la FCSB, având în vedere notorietatea clubului.

Elias Charalambous: "Am lămurit din prima zi că trebuie să iau toate deciziile la FCSB"

Tehnicianul cu licență Pro a fost întrebat dacă va avea responsabilitatea completă pentru rezultate, dar și responsabilitatea privind deciziile tehnice, cum ar fi echipa de start sau schimbările.

Charalambous a răspuns: "Sigur. A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitate și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva".

Elias Charalambous: "Domnul Becali lasă antrenorul să își facă treaba"

Ulterior, cipriotul a dezvăluit că a avut o scurtă întâlnire cu patronul Gigi Becali, care i-a urat succes. Charalambous a subliniat că omul de afaceri "lasă antrenorul să își facă treaba".

"L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta. Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal.

Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul", a mai spus Charalambous.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!