VIDEO EXCLUSIV CFR și FCSB nu sunt pe listă! Alex Ioniță, categoric când a fost întrebat de cea mai în formă echipă din Superliga

Alexandru Ioniță II este extrema dreaptă a Rapidului, formația dirijată de Adrian Mutu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 19:58
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 19:56

Alex Ioniță a fost transferat în septembrie 2021 de Rapid București de la CFR Cluj, după ce fusese împrumutat un an la Astra Giurgiu. Extrema dreaptă a mai evoluat în cariera sa la Universitatea Craiova și chiar la formația giuleșteană, în 2014.

Prezent la „Interviul de 10” de la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, Ioniță a avut un răspuns categoric când a fost întrebat de cea mai în formă echipă dintre CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, formațiile care au ocupat podiumul în stagiunae trecută de Superligă.

„Rapidul! Dintre toate, noi am avut cea mai bună formă. Sper că vom rămâne la fel, să avem aceeași formă și să avem rezultate bune.”, au fost cuvintele lui Alexandru Ioniță II.

Ce a spus fotbalistul despre startul sezonului

„Startul a fost foarte bun, putea fi și mai bun dacă reușeam să facem egal la CFR. Nu avem probleme cu echipele puternice din Superliga, pentru că ne motivăm foarte bine înainte. Avem probleme cu meciurile mai ușoare.

Nu cred că va fi greu (n.r. să rămânem focusați), avem o zi în care putem să ne bucurăm, după care revenim cu picioarele pe pământ și ne concentrăm pe următorul meci.”, a mai spus Ioniță.

Rapid, în acest sezon

Giuleștenii au obținut nouă puncte din 15 posibile în primele cinci etape ale Superligii, reușind să pășească victorioși în trei partide și să fie înfrânți în celelalte două.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies