Maribor - CFR Cluj CFR Cluj Conference League Cristi Balaj Dan Petrescu Conference League

Dan Petrescu nu s-a urcat în avion pentru jocul din Conference League. Motivul pentru care a preferat să meargă cu mașina personală

CFR Cluj va face deplasarea în Slovenia, pentru jocul din play-offul Conference League cu Maribor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 19:17
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 19:19

Maribor este un oraș situat la 704 km de Cluj-Napoca, iar Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a preferat să facă aproape 8 ore și jumătate cu mașina decât să aleagă avionul și să ajungă în Slovenia odată cu restul echipei.

Cristi Balaj, patronul grupării din Gruia, a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu a preferat să parcurgă traseul cu mașina personală, în locul avionului. 

„Nu îi place să meargă cu avionul. Fiind o distanță mai mică, a preferat să meargă cu mașina.”, au fost cuvintele lui Cristi Balaj, potrivit sportbull.ro.

Maribor - CFR Cluj

Ardelenii vor juca evolua joi, de la ora 21:15, în play-offul Conference League cu Maribor. Partida tur va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro. Returul se va disputa la o săptămână distanță, pe 25 august, de la ora 20:00.

CFR Cluj a trecut de Soligorsk în turul al treilea preliminar (1-0 / 0-0) și de Inter Escaldes (1-1 / 3-0), pentru a ajunge în play-offul competiției. Trupa lui Dan Petrescu a fost, însă, eliminată din primul tur din Champions League (2-3 vs Pyunik Erevan).

Ce urmează pentru CFR Cluj

După meciul din Slovenia, CFR-ul va face deplasarea la Sibiu pentru a evolua în etapa a șasea a Superligii împotriva lui FC Hermannstadt. Formația din Gruia ocupă locul patru, pentru moment, în clasament. Sibienii sunt la egalitate de puncte (9p) cu CFR-ul, însă dețin un golaveraj mai bun (7:3 Hermannstadt, 8:6 CFR Cluj).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies