CFR Cluj FC Moscova Mikael Dorsin Liga 1

CFR s-a pus RAU cu rusii: Transferul de 1.6 milioane de euro pentru care Paszkany a fost chemat la tribunal

Paszkany s-a trezit chemat la judecata de un club din Rusia. Un transfer peste 1.6 milioane de euro este cauza principala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2012, 16:01
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2012, 16:02

Rusii de la FC Moscova au dat-o in judecata pe Cfr Cluj pentru un transfer vechi de trei ani de zile.

Ora de Cluj scrie ca Paszkany a fost chemat la proces de catre rusi dupa ce acestia au achidat 1.650.000 euro pentru transferul lui Dorsin, mutare care nu s-a mai realizat.

Dupa ce Dorsin a refuzat sa plece in Rusia, FC Moscova spune ca ar fi primit inapoi numai 1 milion de euro, in timp cei de la CFR sustin ca ar fi dat toti banii inapoi, insa 650.000 euro ar fi ajuns intr-o firma off-shore din Lituania.

"Clujenii le-au rambursat doar un milion de euro. Restul nu au mai ajuns la Moscova. Clubul CFR sustine ca i-a platit, printr-o firma off shore din Lituania, dar semnatura clubului din Moscova ar fi falsificata. Este si o plangere penala pe aceasta tema”, a declarat, pentru OradeCluj, Mihai Rusu, reprezentantul firmei de avocatura Menzer & Bachmann.

CFR Cluj a solicitat o amanare a infatisarii, motivand ca nu si-au angajat avocat pana acum, cerere refuzata de judecatori.

Modifică setările cookies