Liga 1

"CFR nu a jucat! A încercat toate metodele, dar fotbal nu a jucat". Opinie tranșantă după victoria lui FCSB din derby

FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, iar echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la două puncte de lider.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 23:00
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 22:58

Unicul gol al meciului a fost marcat de Octavian Popescu, în minutul 74, cu un șut de la distanță deviat de Graovac, care l-a surprins pe Bălgrădean. CFR Cluj a jucat cu un om în minus din minutul 43, după eliminarea lui Mateo Susic pentru un fault dur asupra lui Darius Olaru, iar echipa lui Dan Petrescu a avut un singur șut pe poartă, în prelungiri.

Helmut Duckadam, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a rămas surprins de evoluția slabă a lui CFR Cluj, spunând că formația lui Dan Petrescu "nu a jucat". În schimb, fostul președinte de imagine al lui FCSB a lăudat echipa lui Toni Petrea, însă a găsit și o problemă.

"Nu credeam că CFR poate să joace atât de prost. CFR n-a jucat azi fotbal, a vrut doar să-i oprească pe cei de la FCSB prin faulturi, obstrucționare, a încercat toate metodele, dar n-a jucat fotbal. Repriza a doua a fost mult mai frumoasă, mai bună.

FCSB a pus presiune, foarte multe ocazii, dar a făcut o mare greșeală care îi putea costa la final, când Tornovanu i-a salvat în minutul 93. După gol, s-au retras. În loc să mai marcheze... aveau om în plus, aici cred că greșesc echipele românești în general. CFR n-a jucat. Ei au vrut doar să-i oprească. FCSB a jucat bine, a avut ocazii, un joc bun, mai ales în repriza a doua", a spus Helmut Duckadam, la Digisport.

CFR Cluj a ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat și a rămas cu 45 de puncte. În urma acestui succes, FCSB s-a apropiat la doar două puncte distanță de lider, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, ținând cont că diferența dintre cele două era de 14 puncte după sezonul regulat!

În următoarea etapă, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar FCSB va juca tot în deplasare, cu Farul Constanța.

Programul lui CFR Cluj până la finalul sezonului

  • FC Voluntari - CFR Cluj
  • CFR Cluj - Farul Constanța
  • FC Argeș - CFR Cluj
  • CFR Cluj - Universitatea Craiova
  • FCSB - CFR Cluj

Programul lui FCSB până la finalul sezonului

  • Farul Constanța - FCSB
  • FCSB - FC Argeș
  • Universitatea Craiova - FCSB
  • FC Voluntari - FCSB
  • FCSB - CFR Cluj
Modifică setările cookies