Yazalde Gomes Pinto CFR Cluj Superliga

"CFR l-a luat pe Yazalde!" Reconstructia fostei campioane incepe cu un super atacant! Cum va arata CFR in sezonul viitor:

► LUNI e Ziua Judecatii | Live Text non-stop pe www.sport.ro si m.sport.ro pana la decizia din Dosarul Transferurilor

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2013, 12:50
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2013, 22:40

Dupa un sezon in care n-a castigat niciun meci pe teren propriu, fosta campioana se reorganizeaza la nivel de lot iar Iuliu Muresan se afla deja in Portugalia pentru a aduce nume grele la Cluj.

El a reusit deja sa sa obtina semnatura atacantului Yazalde Gomes Pinto de la Sporting Braga, potrivit ProSport, care a aflat ca varful de 24 de ani vine in Gruia pentru 400.000 de euro. El urma sa intre in ultimul an de contract iar cei de la Braga s-au temut sa nu il piarda gratis.

"E foarte bun si e tanar",
a declarat Felgueiras despre Yazalde, cei doi fiind fosti colegi la Braga. Steaua s-a luptat si ea pentru Yazalde, insa Braga a refuzat oferta de imprumut a stelistilor.


Fost jucator in Portugalia si international roman, Ioan Timofte a vorbit la superlativ despre Yazalde in urma cu ceva vreme si l-a comparat cu Jimy Floyd Hasselbaink. "Face ravagii daca vine in Romania", a declarat acesta.

ProSport anunta ca CFR e aproape si de o intelegere cu Nacional pentru Mario Rondon, pentru care ar urma sa plateasca 700.000 de euro.

Alti jucatori cu care CFR negociaza in aceste zile: Nildo Petrolina (27 ani, mijlocas stanga brazilian), Ruben Ribeiro (25 ani, mijlocas central portughez de la Beira Mar)

Cum ar putea sa arate CFR in sezonul viitor:

Felgueiras, Pinto, Cadu, Piccolo, Camora, Sare, Vass (Muniru), Deac, Pedro (Ribeiro), Pedrolina, Yazalde (Rondon)

Modifică setările cookies