CFR-istii nu au dreptate! Augustus Constantin: "As fi trecut si peste asistenti. A fost penalty"

Autor: Sport.ro
Luni 24 Martie 2008, 09:49
"ARBITRAJUL MEU A FOST CORECT"

Liderul nu are dreptate. Desi acuza in stanga si-n dreapta ca jocurile sunt facute pentru Steaua, CFR-istii sunt contrazisi de centralul Augustus Constantin. Arbitrul meciului de la Iasi este consvins ca a fost penalty la faza singurului gol al meciului, reusit de Andrei Cristea. Constantin a declarat ca ar fi trecut si peste decizia asistentilor:

"Nici vorba. Am vazut foarte clar cum aparatorul intinde piciorul si-i pune piedica atacantului. Sunt foarte sigur. Chiar daca asistentii imi cereau sa nu dau penalty, as fi trecut peste decizia lor. De altfel, antrenorul Ioan Andone a venit dupa meci la cabina si si-a cerut scuze pentru protestele din timpul meciului spunand ca se impunea lovitura de pedeapsa. Chiar si Adrian Porumboiu a fost de aceeasi parere.

Trica i-a incitat sa iasa de pe teren si tocmai de aceea i-am dat primul cartonas galben. Le-am acordat trei minute pentru a relua jocul si, daca nu o faceau, fluieram sfarsitul meciului. Pe Ioan Andone l-am eliminat de pe teren pentru proteste. Nu-mi reprosez absolut nimic. Cred ca arbitrajul meu a fost corect", a declarat Augustus Constantin pentru Prosport.

Vezi mai multe pe Prosport

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies