CFR Cluj Farul Constanta Gheorghe Bosanceanu Marius Avram Superliga

CFR, implicata in arbitraje necurate? Arbitrul Avram, acuzat ca a luat BANI de la Cluj

Seful Bosanceanu de la Constanta a pornit ofensiva contra Clujului lui Paszkany. Avram, centralul de la Farul - CFR, este acum acuzat ca a luat bani de la Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Aprilie 2009, 16:50
Data actualizarii: Joi 23 Aprilie 2009, 17:07

CFR a invins acum doua etape la Constanta cu 1-0, insa Bosanceanu acuza ca totul s-a jucat dincolo de teren. 

Seful de la Constanta a facut astazi pentru a doua oara dupa acel meci declaratii dure legate de arbitrajul de la acel meci.

Seful Farului a declarat: "Ce sa mai spui despre arbitraje, atunci cand, la meciul Farul - CFR Cluj, la o saptamana dupa ce seful arbitrilor fusese retinut, Marius Avram a comis atat de multe erori impotriva noastra?

"Acele greseli impotriva Farului nu pot fi justificate decat de bani primiti de la Cluj. E clar ca au fost bani multi in spate. Sunt de acord ca arbitrii sa castige bani multi, dar pe munca, nu pe spatele meu!"

Astazi, Corpodean, Savaniu si Marcel Lica au primit mandat de retinere pentru 29 de zile, iar Nicolae Grigorescu si-a dat demisia din postul de presedinte CCA.

FRF va trebui sa aleaga un al 3-lea presedinte dupa ce, acum o saptamana, Gheorghe Constantin a fost demis, in urma arestului de la DNA.

"Tatal arbitrului Marius Avram, Vasile, viseaza si acum, cu buzunarele in vant, sa preia sefia Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ei sunt oameni care considera ca apa trece, iar pietrele raman.

"Daca Avram va fi numit presedinte al CCA, cu siguranta voi pleca din fotbal. Mircea Sandu trebuie sa se hotarasca daca vrea sa fie de partea noastra, a celor care nu au 'umblat' la arbitri!", a spus Bosanceanu la gspTV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies