CFR Cluj Vasile Miriuta Superliga

CFR, eliminata din Cupa Ligii, Miriuta a bagat rezervele: "Pe mine ma intereseaza meciul cu Jagodina"

CFR Cluj a parasit Cupa Ligii, dupa 2-4 cu CSMS Iasi. Vasile Miriuta spune ca noua competitie organizata de LPF nu era un obiectiv important pentru echipa lui.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 21:47
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 21:47

Pentru clujeni urmeaza returul cu Jagodina, o misiune foarte dificila pentru calificarea in turul 3 preliminar Europa League, dupa remiza alba din meciul tur.

"A fost un meci greu, eu am lasat acasa 14 jucatori, am luat repede doua goluri, dar am reusit sa revenim pana la pauza. Am luat foarte usor golul trei, dupa care am cazut. Iasiul a obtinut o victorie meritata. Important pentru noi este meciul cu Jagodina, am 14 jucatori de care trebuie sa am grija ca de ouale de Pasti. Cei nou-veniti in aceasta vara sunt sub valoarea lotului actual, cu exceptia lui Christian", a declarat Miriuta.

Tehnicianul clujenilor a mentionat ca in campionat nu are un obiectiv stabilit: "E clar ca Steaua, Petrolul si Astra se vor bate pentru titlu, dar campionatul e lung si se poate intampla orice. Dupa plecarea lui Ogbu, mai vreau doi atacanti si am inteles ca se fac eforturi mari pentru ducerea acestora. Sper ca joi sa pot conta pe Tade".

Lacatus: "Noi am tratat serios aceasta competitie"

"Sunt multumit ca ne-am calificat, cu bune si cu mai putin bune. Important este ca am castigat. Cu o concentrare mai mare, jocul putea fi mult mai usor."

"Sper sa nu mai avem asemenea situatii in campionat. Nu te poti considera invingator daca pe parcursul meciului ai un rezultat confortabil. In fotbal se pot intampla multe. Noi am tratat serios Cupa Ligii inca din prima partida, e problema adversarilor ce echipe trimit in teren. As fi vrut si eu sa am doua jocuri mai puternice inainte de inceperea campiponatului, dar nu a depins de noi", a declarat Lacatus. (Mediafax)

Modifică setările cookies