Emeric Ienei Superliga

"Sezonul asta e sacrificat!" Un fost antrenor al Stelei a vorbit despre posibila strategie a lui Becali:

Steaua - Stromsgodset, miercuri, 20:30, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 20:39
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 21:05

Emerich Ienei, fostul mare antrenor al Stelei, crede ca strategia lui Gigi Becali ar putea fi aceea de a sacrifica batalia la titlu pentru acest sezon, in favoarea profiturilor rezultate de pe urma transferurilor si a banilor din competitiile europene.

In ultimul an, Steaua a incasat venituri record de pe urma plecarilor unor jucatori importanti si nu a investit deloc in achizitii.

"Vazand ca nu s-au mai adus jucatori, am crezut ca sezonul asta e sacrificat. Pentru ca asta se mai intampla in lumea fotbalului, stiti ca Ferguson l-a vandut pe Ronaldo cu riscul de a pierde campionatul, iar apoi a avut numai de castigat.", a declarat Ienei la LookTV.

Ienei ii transmite lui Costel Galca sa fie foarte atent la returul cu norvegienii de la Stromsgodset, pentru ca accederea in turul 3 preliminar Champions League nu este rezolvata.

"Trebuie sa avem mare grija pentru meciul asta cu norvegienii. Nu este un meci usor, acesti norvegieni au calitati foarte, foarte bune. Chiar daca au pierdut ultimul meci din campionat, am vazut in meciul cu Steaua ca este o echipa puternica.", a mai spus Ienei.

Steaua - Stromsgodset este miercuri, de la ora 20:30, in direct la ProTV.

Modifică setările cookies