CFR Cluj lincoln red imps Marius Sumudica Vasile Miriuta Superliga CFR, criticată după ce s-a calificat în grupele Conference League: „E inadmisibil ce greșeli s-au făcut!”CFR, criticată după ce s-a calificat în grupele Conference League: „E inadmisibil ce greșeli s-au făcut!”

CFR, criticată după ce s-a calificat în grupele Conference League: „E inadmisibil ce greșeli s-au făcut!”

Jocul echipei lui Șumudică nu l-a mulțumit pe un fost antrenor al clujenilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 16:23
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 16:42

CFR a câștigat returul cu Lincoln Red Imps, 2-0, iar clujenii și-au asigurat prezența în grupele Conference League, însă echipa din Gibraltar a avut ocazii clare de a marca. Inclusiv Marius Șumudică a confirmat acest lucru la finalul partidei, argumentând că atunci când ataci întreg meciul, automat ești descoperit. 

Vasile Miriuță nu a fost încântat de prestația CFR-ului și reclamă că Lincoln a avut prea multe ocazii la poarta lui Arlauskis. Antrenorul semnalează că dacă defensiva se va comporta la fel și cu Young Boys Berna, soarta partidei va fi alta.  

  • CFR, criticată după ce s-a calificat în grupele Conference League: „E inadmisibil ce greșeli s-au făcut!”

„E bine că au obţinut calificarea, dar jocul nu m-a convins. Poate să se supere oricine! Dacă a ajuns o echipă din Gibraltar, la CFR acasă, să aibă cinci ocazii uriaşe, atunci este o mare problemă. Le mai dăm un pic de timp, să zicem, dar nu ştiu cât.

Dacă vom juca cu Young Boys Berna și ne vom prezenta aşa, vom avea mari probleme. Pe faza de apărare, am văzut mari probleme. E inadmisibil ce greşeli s-au făcut! La 1-0, înainte de golul lui Sigurjonsson, deja auzeam murmur în tribune. Dar acel gol a salvat această victorie, dar jocul m-a dezamăgit”, a declarat Vasile Miriuță la Look Sport.

Fostul antrenor al clujenilor susține că se simte lipsa cuplului de fundași centrali folosit sezonul trecut, Vinicius - Burcă. De altfel, Miriuță îl consideră pe apărătorul brazilian peste toți jucătorii pe care îi are la dispoziție Șumudică în compartimentul defensiv. 

„Cred că Vinicius nu a primit un nou contract, sunt sigur că rămânea. A jucat foarte bine aici, a câştigat campionate. Sincer, Vinicius este peste fundaşii centrali pe care îi are CFR la ora actuală. Bordeianu, Burcă şi Vinicius sunt pierderi mari pentru CFR, formau acel trio pe apărare şi echipele adverse nu aveau atât de multe ocazii.

Am avut acest debut de sezon şi nu ştiu să fi văzut un CFR, în ultimii cinci ani, să se apere atât de rău. Mă aştept la altceva de la CFR, jucătorii au potenţial. A fost un joc modest. E adevărat, rezultatele contează, ele te ţin în viaţă, dar mă aştept să se îmbunătăţească jocul. Suporterii CFR-ului cunosc fotbal, aşteaptă să joci, nu doar rezultatul. A lipsit viteza pe faza”, a precizat Vasile Miriuță. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!