CFR Cluj Young Boys Berna Fotbal extern CFR Cluj - Young Boys Berna, în turul 3 al Champions League! Campioana României cauta revanșa! Toate detaliile despre clubul din Elveția

CFR Cluj - Young Boys Berna, în turul 3 al Champions League! Campioana României cauta revanșa! 

CFR Cluj a trecutd e Lincoln Red Imps și este gata de o revanșă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 09:48
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 10:45

Young Boys Berna va fi adversara lui CFR în turul trei al Champions League. Meciul va fi unul mult mai dificil decat cele jucate până acum, așa cum ne arată și trecutul echipelor. Cele două formații au jucat, de la egal la egal, în toamna anului trecut, în grupele Europa League.

În noiembrie 2020, CFR Cluj se deplasa în Elveția, pentru duelul cu Young Boys, miza fiind calificarea în primavara Europa League. CFR a marca primul gol al meciului în minutul 84, iar totul părea să prezică calificarea campioanei României. Însă, Bălgrădean era eliminat în minutul 91, arbitul arătând și punctul cu var, iar Deac a fost înlocuit cu Sandomierski. 

  • CFR Cluj - Young Boys Berna, în turul 3 al Champions League! Campioana României cauta revanșa! Toate detaliile despre clubul din Elveția

Sandomierski ghicea colțul, însă Nsame reușea să transforme lovitura de la 11 metri. Imediat după, Nsame era eliminat. Visul lui CFR Cluj era spulberat de Gaudino, care înscria și  ducea pe Young Boys în primavara europeană. Până la final, și Djokovic a fost eliminat.

Young Boys Berna a câștigat 15 titluri până acum, avaând și 7 cupe ale Elveției. Andrenoruk  echipei este David Wagner, ce le-a mai pregatit pe Huddersfield și Schalke, dar și pe echipa secundă a lui Dortmund.

Jean-Pierre Nsame este cel mai valoros jucător din lotul lui Young Boys. Acesta este cotat la 7 milioane de euro. Atacantul a înscris de 26 de ori în 42 de meciuri jucate în sezonul trecut. Valoarea totală a echipei este de 61.80 milioane de euro, dublu față de cea a CFR-ului, care este cotată la 30.5 milioane de euro, de Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!