OFICIAL CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul care a cerut despăgubiri de 500.000 de euro! A fost prezentat deja la altă echipă din Liga 1 

CFR Cluj Roger UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 19:46
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 19:49

CFR Cluj s-a despărțit de un jucător pe care l-a dorit insistent în urmă cu un an. 

CFR Cluj s-a despărțit de Roger (26 ani). Extrema braziliană a revenit la UTA Arad și îl va ajuta pe László Balint (43 ani) să salveze echipa de la retrogradare.

„Bine ai revenit, Roger! Mijlocașul brazilian, unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei în perioada petrecută la Arad, se întoarce pe Arena Francisc Neuman după o pauză de un an”, a anunțat UTA Arad. 

Roger a plecat cu probleme de la CFR Cluj 

Roger a fost scos de pe lista A, eligibilă pentru meciurile din campionat, pentru a-i face loc lui Ermal Krasniqi (24 ani), care a fost cumpărat de la FC Ballkani, în schimbul a 200.000 de euro. Văzând această situație, Roger a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA, pe motiv de discriminare, și a avut câștig de cauză. Forul internațional l-a declarat jucător liber de contract și a obligat gruparea din Gruia să-i achite salariul până la finalul contractului, respectiv 500.000 de euro, potrivit gsp. 

Cu toate acestea, Cristi Balaj (51 ani) a specificat că CFR Cluj își pregătește defensiva în cazul lui Roger și că, deocamdată, nu poate să furnizeze mai multe detalii. 

CFR Cluj a plătit 200.000 de euro pentru transferul lui Roger 

Roger a fost transferat de CFR în iarna lui 2022. Atunci era stabilit ca brazilianul să sosească de la UTA Arad liber de contract în vară, numai că ardelenii au plătit 200.000 de euro pentru a-l utiliza cu 6 luni înainte. Doar că extrema nu a intrat în planurile lui Dan Petrescu, iar de cele mai multe ori a fost rezervă. 

În prezent, cota sa, potrivit Transfermarkt, este de 600.000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!