CFR Cluj daniel birligea Ermal Krasniqi Nelutu Varga Superliga Neluțu Varga

CFR Cluj pregătește noi super transferuri! Ermal Krasniqi și Daniel Bîrligea, puși pe lista de transferuri

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a anunțat că clubul intenționează să facă noi transferuri de top în această perioadă de transferuri. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 17:46
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 18:04

Deși au vândut mulți jucători valoroși în această vară, echipa a reușit să-și mențină un lot competitiv, care se află în continuare în lupta pentru titlu. Cu toate acestea, lista de plecări este încă deschisă.

Unul dintre cei pe cale să părăsească CFR Cluj este Ermal Krasniqi, un atacant kosovar care a impresionat de când a ajuns la echipă în iarna trecută, venind de la Ballkani. Neluțu Varga a dezvăluit pentru Fanatik că există interes din partea echipei sud-coreene Jeounbuk pentru transferul lui Krasniqi. Suma de transfer discutată nu este una modestă, Varga afirmând că vorbim de sume de la 3 milioane de euro în sus.

Varga poate da lovitura cu Krasniqi

Ermal Krasniqi a ajuns la CFR Cluj cu o sumă de transfer de numai 200.000 de euro, însă evoluțiile sale excelente au atras atenția multor cluburi din afara României. Cu transferul lui Nana Boateng la Jeounbuk pentru două milioane de euro, este posibil ca echipa sud-coreeană să fie dispusă să ofere o sumă considerabilă pentru serviciile lui Krasniqi.

„Krasniqi nu pleacă în SuperLiga, la Rapid sau în altă parte. Probabil va fi transferat la iarnă în Coreea de Sud. Sume de 1 milion de euro nu putem să discutăm pentru valoarea acestuia. Pentru Krasniqi discutăm de la 3 milioane de euro în sus”, a spus Neluțu Varga pentru sursa citată mai sus.

Pe lângă Krasniqi, un alt jucător aflat pe lista posibilelor plecări este Daniel Bîrligea. Cu toate că nu s-au oferit detalii despre posibila echipă interesată de serviciile sale sau suma de transfer discutată, se pare că plecarea sa ar putea fi evaluată și ea la o sumă importantă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!