Nelutu Varga CFR Cluj claudiu petrila Superliga

Neluțu Varga confirmă că s-a înțeles cu Rapid pentru transferul lui Claudiu Petrila! Câți bani ia CFR Cluj 

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Rapid pentru transferul lui Claudiu Petrila. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 13:25
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 13:26

Neluțu Varga, acționarul majoritar al giuleștenilor, a confirmat că a ajuns la un acord cu Rapid pentru împrumutul lui Claudiu Petrila. Finanțatorul a anunțat și ce sumă va încasa în urma împrumutului. 

Claudiu Petrila, împrumutat la Rapid 

Deși cele două cluburi au ajuns la un acord, lipsește ca jucătorul să își dea acceptul pentru mutare, după cum a dezvăluit Varga. 

„Noi ne-am înțeles cu Rapid pentru Petrila. Gata! Este vorba despre un împrumut pe un an pentru 500.000 de euro, nu de transfer definitiv. Mai trebuie ca Rapid să se înțeleagă cu jucătorul, cu Petrila și apoi mutarea e făcută”, a declarat Neluțu Varga conform Fanatik

Ce spune Cristiano Bergodi despre transferurile lui Claudiu Petrila și Florin Andone la Rapid

Tehnicianul italian a recunoscut că Rapid este interesat de transferurile lui Claudiu Petrila, de la CFR Cluj, şi a lui Florin Andone, ultima oară legitimat la UD Las Palmas.

"Petrila e un nume la care ne gândim, dar în acest moment nu mă interesează Petrila, mă interesează meciul cu Botoşani. Ştiu că sunt doi atacanţi cu care se vorbeşte, dar eu sunt antrenor, conducătorii noştri ştiu foarte bine că trebuie adus un jucător pentru a întări lotul, dar nu ştiu cât este procentajul ca Florin Andone să vină aici. Eu când vorbesc cu conducătorii dau caracteristicile, profilul jucătorului pe care îl doresc şi după aceea conducătorii îmi spun e ăsta sau ăsta. 

Pe Petrila îl cunosc, e un jucător bun, vom vedea. Sunt unu-doi jucători, vom vedea pe care îl luăm. Trebuie să ne întărim valoric şi numeric lotul. Deja este un lot bun la Rapid, cu calitate, care creşte meci după meci. Dar e normal ca unu-doi jucători să vină", a mai spus Bergodi, care a confirmat împrumutul lui Andrei Ciobanu la Poli Iaşi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!