CFR Cluj, bună de plată! Suma pe care Neluțu Varga va trebui să o scoată din buzunare după ce a pierdut procesul cu un jucător

Sergiu Bus CFR Cluj Nelutu Varga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Martie 2023, 14:26
Data actualizarii: Joi 02 Martie 2023, 14:40

Un fost jucător al campioanei CFR Cluj a câștigat procesul cu ardelenii și urmează să primească o sumă importantă de la campioana României.

Sergiu Buș (30 de ani), fostul atacant al lui CFR Cluj, acum la Chindia Târgoviște, a câștigat litigiul cu clubul lui Neluțu Varga, de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF.

Legitimat la CFR Cluj în perioada ianuarie 2022 - ianuarie 2023, Sergiu Buș va trebui să primească de la ardeleni, suma de 75.000 de euro, care însumează cinci salarii restante.

CFR Cluj, bună de plată

„BUȘ SERGIU FLORIN v. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare – Admite cererea. Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante conform Acordului de rescadențare. Cu recurs”, se arată în anunțul publicat de LPF.

Revenit în fotbalul românesc, la CFR Cluj, în ianuarie 2022 după un periplu în fotbalul din Coreea de Sud, atacantul nu s-a ridicat la așteptările lui Dan Petrescu și a fost trecut pe linie moartă de oficialii clubului.

La începutul acestui an a semnat cu Chindia Târgoviște și le-a intentat proces ardelenilor pentru a-și primi restanțele salariale pe ultimele cinci luni.

În urma decizie CNSL, CFR Cluj va trebui să decidă dacă plătește banii ceruți de fotbalist sau dacă va face recurs.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!