CFR CLUJ - ASTRA 1-1 | Camora, SCOS din sarite de situatia de la CFR! A izbucnit in direct si a confirmat RUPTURA din vestiar: "Eu nu sunt ca altii care va spun tot!"

CFR Cluj a ramas fara victorie in 2019 iar situatia de la echipa e din ce in ce mai tensionata.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Februarie 2019, 22:36
Data actualizarii: Sambata 16 Februarie 2019, 22:38

Cei de la CFR Cluj stau pe un butoi de pulbere. Jucatorii nu au intrat in cantonament inainte de partida cu Astra din cauza neplatii primelor apoi a aparut un conflict intre un Culio si Hoban.

Camora a avut o izbucnire in momentul in care a fost intrebat despre cele 2 incidente, confirmand indirect evenimentele! Camora a criticat colegii de la CFR Cluj care au dezvaluit incidentele din vestiar!

"Daca vreti sa vorbim de meci, vorbim de meci. Daca vreti sa vorbim de altele, eu nu sunt ca altii care va spun tot, sunteti bine informati, sa spuna ei. Eu zic ca tot ce se intampla sa ramana in vestiar, nu vin aici sa-mi spal rufele in public"
a spus nervos Camora la finalul partidei.

Ce spune Conceicao

Antrenorul celor de la CFR Cluj a negat conflictul din cantonament: "A fost o decizie a grupului. Au decis ca e mai bine sa nu intram in cantonament si sa ne vedem astazi. La echipa e o atmosfera buna, jucatorii sunt uniti. Se intampla in fotbal. Trebuie sa fim uniti si sa depasim momentele dificile, ca cel de astazi.

(despre bataia dintre Hoban si Culio) Nu este adevarat, va spun sigur acest lucru. La finalul jocului eu chiar am vazut jucatorii imbratisandu-se. Problemele de acest gen, daca s-ar intampla, se rezolva in interiorul grupului, nu in exterior. Dar la echipa este o atmosfera buna" a spus Conceicao.

Ce spun ceilalti jucatori

"Nu s-a intamplat nimic in vestiar" a spus Ciprian Deac dupa partida.

"Am luat decizia impreuna cu staff-ul tehnic, am fost in cantonament incepand cu aceasta dimineata. Dar nu este nimic special, se intampla, asa am facut si anul trecut. Noi ne concentram pe teren si pe jocul nostru, in toata Romania cred ca sunt cazuri de probleme cu salariile.

Nu e adevarat (de bataia dintre Culio si Hoban), de unde este stirea asta? Nu stiu de unde apar aceste lucruri. Nu stiu de unde vine povestea asta, cred ca merita mai mult respect Culio. Nu cred ca sunt probleme de presa" a spus Djokovic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!