CFR ameninta cu plangerea penala! Clujenii, NEMULTUMITI de ce se intampla la Craiova inainte de derby-ul pentru titlu!

CFR ameninta cu plangerea penala! Clujenii, NEMULTUMITI de ce se intampla la Craiova inainte de derby-ul pentru titlu!

Universitatea Craiova si CFR Cluj se intalnesc luni, de la ora 20:30, in meciul decisiv pentru titlu. 

Potrivit GSP, clujenii vor sa faca o plangere penala dupa ce au aflat ca cei de la Universitatea Craiova nu au mai fost testati pentru Covid-19 din 24 iulie. Asta in conditiile in care oficialii FRF si LPF anuntasera ca echipele care inregistreaza cazuri trebuie sa se testeze la fiecare 7 zile. 

Craiova nu a avut jucatori bolnavi, insa trei oameni din staff (team-managerul, un antrenor secund si preparatorul fizic) au fost depistati pozitiv. De cealalta parte, la CFR Cluj au fost 26 de persoane infectate cu noul coronavirus, printre care antrenorul Dan Petrescu si multi jucatori din 11-le de baza. 

Clujenii sunt nemultumiti ca nu li se aplica acelasi tratament tuturor echipelor si sunt decisi sa faca o plangere la adresa DSP Dolj. Institutia a oprit rapid ancheta epidemiologica de la Craiova si le-a permis jucatorilor sa se antreneze fara probleme dupa aparitia cazurilor, desi Dinamo, FC Botosani si CFR Cluj au fost obligate sa stea timp de cel putin 5 zile. 

De asemenea, CFR vrea sa depuna o plangere penala si impotriva clinicii 'Regina Maria' unde au fost facute primele teste ale clujenilor care au avut rezultate pozitive, ce au fost infirmate ulterior la o alta clinica. 

In ciuda faptului ca nu au mai facut teste din 24 iulie, craiovenii au dat bani pentru testele jucatorilor Astrei, realizate la Spitalul Judetean din Giurgiu, dupa aparitia cazului Crepulja.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista restricţiilor impuse de marţi în Bucureşti. Ce amenzi se dau. DOCUMENT
BRAT

Modifică setările cookies