Liga 1

Cele mai importante achizitii ale iernii la Rapid: "Fiii risipitori" se intorc pentru a salva echipa! Pe cine a convins Moraru

Valerii Moraru a batut palma cu doi dintre cei mai reprezentativi rapidisti din ultimul deceniu, acestia urmand sa imbrace din nou tricoul alb-visiniu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 15:12
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 17:13

Lotul Rapidului incepe sa prinda contur. Plecati in cantonamentul din Grecia cu un lot de handbal, giulestenii au negociat in ultimele zile aducerea mai multor fotbalisti considerati indeajuns de valorosi incat sa poata rasturna situatia dezastruoasa din clasament.

Rapidul continua sa spere la salvarea de la retrogradare, iar conducatorii clubului giulestean incearca din rasputeri sa intareasca lotul lui Cristi Pustai, dupa disponibilizarile masive din finalul turului.

Astfel, Rapid a batut deja palma cu Fred Benson, Rihairo Meulens, Joao Coimbra, Pavel Cmovs, Tomas Josl si Andrei Cerlinca.

Pe langa acestia, giulestenii s-au mai inteles astazi cu doi dintre cei mai reprezentati fotbalisti. Cristi Sapunaru, aflat deja in cantonament, si Daniel Niculae si-au dat acordul pentru a semna contracte cu formatia giulesteana.

De asemenea, Valerii Moraru a rezolvat si transferul internationalului ceh Marcel Gecov si a unui fundas francez de 29 de ani, Jeremy Sapina, ultima data la Mons (DETALII AICI).

Ultimii doi fotbalisti aflati pe lista de achizitii sunt fratii Edu si Joao Oriol, fosti la Villarreal, respectiv Barcelona B si Real Zaragoza. Edu si-a dat deja acordul, in timp ce Joao a anuntat ca va da un raspuns miercuri.

Modifică setările cookies