Ioan Niculae Astra Giurgiu Dinamo Liga 1

Cel mai bogat om din Romania, despre viitorul lui Dinamo: "Insolventa e singura lor salvare de la faliment!"

Cel mai bogat om din Romania nu crede ca Dinamo are vreo sansa daca nu intra in insolventa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 18:49
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 18:50

Altfel, o paste falimentul. Ioan Niculae a comentat inaintea finalei de Cupa cu Steaua si situatia actuala a lui Dinamo. Negoita a cerut ca clubul sa intre in insolventa, pierzandu-si astfel dreptul de a participa la anul in Europa League:

"Acum cativa ani de zile, nu mai mult de 4-5, mi s-a facut o oferta de a cumpara pe Dinamo, iar propunerea mea a fost sa se faca un audit, iar ce am spus acum cinci ani s-a confirmat acum. Adica, cele 16 milioane de euro datorie neta din 2010 nu s-a micsorat in 2014, iar de acel bulgare nu avea cum sa scape. Eu le-am spus atunci lui Badea, Borcea, Turcu ca ei nu au ce sa vanda. Ca pana cand nu vor regla datoriile clubului, ei sunt pe valoare negativa."

"Am spus de atunci ca atat timp cat cineva nu va curata de datorii acel club, Dinamo nu are nicio sansa de salvare si singura sansa este falimentul. Falimentul nu este neaparat un lucru negativ. Trecerea prin el se practica. Aceasta insolventa, cu un plan de reorganizare si stoparea acelor datorii, este singura solutie de salvare a clubului, altfel Dinamo se duce in faliment", a spus Niculae.

Modifică setările cookies