Steaua CFR Cluj Dinamo Fotbal intern

Joi LIVE la Sport.ro de la 10:00 ai antrenamentul Stelei, deschiderea muzeului lui Dinamo, conferinta Paszkany si conferinta Reghe

Joi ai live video la Sport.ro conferintele de presa de la Astra si Steaua, inaintea Cupei Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 23:58
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 00:46
JOI, LIVE LA SPORT.RO
10:00 Afla ce se intampla cu Craiova, Rapid si Dinamo

Joi, la ora 10:00, la Sport.ro, Lucian Lipovan il are invitat pe Viorel Duru de la FRF la Ora Exacta in Sport - PUNE-I AICI O INTREBARE, iar el iti va raspunde la Sport.ro. Acesta va explica exact care este situatia lui Dinamo, dupa ce a aflat ca nu va juca la anul in Europa, dar si ce se va intampla cu Rapid si CS Craiova.

11:30 Ultimele pregatiri la Steaua inaintea finalei Cupei

La ora 11:30, Sport.ro transmite imagini in direct de la antrenamentul Stelei, inaintea finalei Cupei Romaniei. Aflati care este situatia lui Gardos, dar si ce surprize pregateste Reghecampf pentru trofeul care ar putea insemna primul event la Steaua dupa 17 ani.

12:00 Dinamo isi deschide muzeul

Fanii lui Dinamo vor putea vedea joi la Sport.ro deschiderea muzeului oficial al lui Dinamo. Exclusa din Europa la anul si in pragul insolventei, Dinamo promite ca va fi mai puternica. Pentru asta are nevoie si de fani, iar pentru ei clubul va deschide, joi, live la Sport.ro, de la ora 12:00, muzeul oficial al clubului.

12:00 Paszkany isi face echipa de Europa League?

Insolventa care a scos-o pe Dinamo din Europa o aduce pe CFR Cluj in pragul Europa League. Cei mai importanti oameni de la CFR, in frunte cu Arpad Paszkany, organizeaza joi o conferinta de presa, in care patronul clujenilor va anunta care este viitorului clubului, live la Sport.ro, de la 12:00.

12:30 Conferinta Astrei inaintea Finalei Cupei

Astra Giurgiu se pregateste de primul trofeu din istorie. Campioana Steaua o asteapta pe un National Arena mai spectaculos ca niciodata. Finala Campionatului va fi live la ProTV, dar pana atunci, joi, la Sport.ro, de la 12:30, puteti vedea conferinta Astrei.

13:15 Reghe vorbeste despre oferta de la Al Hilal

Ofertat de Al Hilal sa aleaga 6 milioane de dolari pentru urmatoarele doua sezoane, Reghecampf se pregateste de Finala Cupei Romaniei, care ar putea fi ultimul sau meci la Steaua. Aflati ce spune Laurentiu Reghecampf despre viitorul sau, despre finala Cupei si despre campania de transferuri a Stelei, live la Sport.ro, joi, de la 13:15.

Modifică setările cookies