VIDEO EXCLUSIV Cea mai lungă ”telenovelă” din Liga 1, departe de a se încheia: ”Dacă nu primești milostivenie, nu primești bani cu FCSB”

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost transferat în vară de Galatasaray de la FCSB, pentru suma de 3,5 milioane de euro. O parte din această sumă trebuie să ajungă către FC Botoșani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 12:51
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 13:06

Valeriu Iftime a păstrat un procent dintr-un viitor transfer, mai exact 9%. Nici până în prezent, la aproape cinci luni de la transfer, FC Botoșani nu a primit banii de la FCSB. 

Becali nu a trimis banii către FC Botoșani

Întrebat despre acest aspect, patronul grupării din Moldova a avut o reacție tăioasă. Totuși, acesta este încrezător că FC Botoșani va primi banii de pe urma transferului.

  • Gigi Becali

„Nu mai deschid subiectul aceasta, că sunt plictisit de el. Nu s-a rezolvat, e greu, e foarte greu. Îmi trebuie cinci pagini să scriu epopeea asta. Nu am primit niciun ban pe Moruțan. Dacă nu te rogi, dacă nu primești miloslivenie... nu primești bani cu FCSB”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Moruțan ar urma să fie cel mai scump transfer din istoria celor de la FC Botoșani. Cu tot cu suma pe care o va primi în urma mutării la Galatasaray, se va ajunge la 1,5 milioane de euro.

24 de meciuri a bifat Moruțan pentru Galatasaray, pentru care a reușit să marcheze de trei ori și să ofere patru pase decisive, în toate competițiile.

Modifică setările cookies