Gigi Becali FC Botosani FCSB Olimpiu Morutan valeriu iftime Superliga

Becali a făcut lumină cu privire la banii încasați pe Moruțan: „Îmi place să-l văd pe Iftime cum plânge! Acum chiar m-am enervat”

Gigi Becali a vorbit despre banii pe care trebuie să-i achite lui Valeriu Iftime. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 14:31
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 14:39

Olimpiu Moruțan (22 ani) a fost transferat de Galatasaray în această vară. În privința sumei plătite de turci există un dubiu, după ce Gigi Becali a anunțat că a încasat 4.2 milioane de euro, iar gruparea din Istanbul a precizat că a achitat doar 3.5 milioane de euro pe mijlocașul român. 

Cert este că FC Botoșani deținea 9% dintr-un viitor transfer al lui Moruțan, iar Valeriu Iftime a dorit să afle suma reală pentru care a fost achiziționat fostul său jucător. Pentru că nu și-a primit banii, patronul Botoșaniului a reclamat FCSB la Camera pentru Soluționarea Litigiilor, cerând și 9% pentru primele de performanță stipulate în conctactul lui Moruțan cu Galatasaray. 

Însă, Gigi Becali îl înștiințează pe finanțatorul moldovenilor că s-a săturat de intervențiile sale repetate cu privire la banii pe care trebuie să îi încaseze și îl anunță că va primi suma în rate, la fel cum o livrează Galatasaray. 

Becali: „Am fugit eu din țară și nu i-am dat banii?”

„Iar a ieșit Iftime public și s-a plâns? Îi place să facă circ? Atunci hai să facem circ și mă prind și eu în circul lor.

Tot au început ăia de la Botoșani să îl terorizeze pe Argăseală cu telefoane și mesaje, dar dacă au ales să facă așa si vor să facă circ și pe la televizor, atunci și mie îmi place să îmi bat joc cu amânări după amânări. Îmi place să îl văd pe Iftime cum plânge pe la emisiuni. E bine așa? Că Becali nu mi-a dat banii, că s-a convins el cum stă treaba cu banii după Moruțan. Ce tot atâta plânset? Te-ai dus la comisii, lasă comisiile să judece și cu asta basta. Am fugit eu din țară și nu i-am dat banii? Dar acum chiar că m-am enervat.

Oricum, banii ăia nu o să îi vadă niciodată pe toți o dată. Îi vom da cu țârâita, așa cum îi primim și noi de la turci. Dar până atunci vreau să îl mai tot văd pe Iftime că iese și se plânge că nu îi dau banii. Câți bani a luat el de la mine cu fotbaliști care nu au jucat nimic la FCSB? Hai că îmi aduc acum aminte de ei. Voia să mă păcălească și cu Chindriș ăla, nu?”, a declarat Gigi Becali pentru prosport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!